Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Visplekken aan de Vecht in Rheeze

Zaterdag was het dan eindelijk zover dat er visplekken gemaakt konden worden aan de Vecht in Rheeze. Met een grote kraan werden prachtige plekken gemaakt zodat er weer fatsoenlijk gevist kan worden.

Door het vele riet en andere waterplanten was het lastig om het leefnet goed in het water te leggen. Met medewerking van Sportvisserij Oost Nederland en Waterschap Vechtstromen is een plan gemaakt om visplekken te maken op diverse plaatsen aan de Vecht en bij diverse vijvers in de bebouwde kom van Hardenberg en Gramsbergen zodat er weer fatsoenlijk gevist kan worden.

De Dobber wil zijn leden waar voor zijn geld bieden. Dat is niet altijd even gemakkelijk omdat er diverse partijen bij betrokken zijn. Nu is er dan een op het oog goed plan, maar dat houd ook in dat er veel werk is voor onze vrijwilligers want we zullen zelf ook een grote bijdrage moeten leveren om een en ander te realiseren. Het bestuur is dan ook verheugd dat er nu dan eindelijk iets van de grond komt. Als er nog vrijwilligers zijn die ons willen helpen dan kan men zich aanmelden bij B.J. Spijkers tel 06-22111942

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =