Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mededelingen

Werkzaamheden Stobbeplasweg

In opdracht van de gemeente Hardenberg gaat KWS Infra werkzaamheden uitvoeren aan de Stobbeplasweg te Lutten.

Tijdens deze werkzaamheden wordt de Stobbeplasweg afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden staan gepland van 30 augustus tot en met 22 september. Slechte weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de duur van de werkzaamheden.

Dit houd in dat ook vissers de Stobbeplas niet kunnen bereiken gedurende deze periode!

Herstart activiteiten

Gelukkig is het weer mogelijk om de activiteiten weer op te starten nu het corona virus op zijn retour lijkt te zijn. Natuurlijk moeten we nog wel voorzichtig zijn. Daarom worden er alleen wedstrijdjes voor eigen leden georganiseerd en dus geen grote open wedstrijden.

We volgen het corona protocol. Dat betekent afstand houden en geen persoonlijke contacten. Als u mee wil doen lees dan eerst de voorwaarden op de site van H.S.V. De Dobber. Hierop staat alles vermeld wat u moet weten. Natuurlijk zijn ook nieuwe leden van harte welkom.

De 1e wedstrijd van de senioren is op zaterdag 10 juli a.s. dan wordt er gevist in het Zwindersekanaal aan de Burgemeester Legroweg. De loting is bij de brug om 07.45 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Inschrijfgeld € 5,- p.p. graag gepast betalen i.v.m. de corona regels. Er wordt gevist van 09.00 tot 13.00 uur. Hengelkeuze is vrij.

Zie alle wedstrijden van de Senioren

Het zijn losse wedstrijden dus geen competitie.
Info op deze website of bel met B.J. Spijkers 06-22111942

De wedstrijden van de Parkvissers starten op woensdagmiddag 21 juli in de Radewijkerbeek.

Wedstrijden binnenkort ook op de site

Nadere informatie volgt zie ook website van De Dobber.

Vrijwilligers gezocht voor maaien visplekken

Hengelsportvereniging De Dobber is op zoek naar enkele vrijwilligers die ons bij toerbeurt willen helpen met het maaien van visplekken op de maandagmorgen.

We hebben al een groepje die ons daarbij helpt. Het gaat meer om het begeleiden en aansturen van dit groepje.

Wat wordt er van u verwacht?

Het groepje komt op maandagmorgen bij elkaar in het clubhuis Ons Stekkie van de De Dobber om 10.00 uur.
Locatie Gramsbergerweg 52 C. Dit is in het Kruserbrink park.
Daar drinken we samen een kop koffie en bespreken we even waar we die dag aan de slag gaan. De begeleiders zeggen waar er die dag gemaaid gaat worden. Met de middag bent u weer thuis.

De groep heeft zelf materiaal bij zich. Maar ook De Dobber heeft twee bosmaaiers die gebruikt kunnen worden. We gaan diverse vijvers bij langs in Hardenberg en Gramsbergen. Niet alles moet gemaaid worden, het is de bedoeling dat er om de 20 m een mooi plekje gecreëerd wordt. Soms moeten er wat waterplanten gemaaid worden ook daar zijn materialen voor.

De Dobber wil graag iets betekenen voor zijn leden zodat ze weer op een mooi plekje kunnen vissen, dat kunnen we niet alleen daar hebben we wat vrijwilligers voor nodig. We werken pro deo maar op een presentje kan worden gerekend. Het gaat om de liefde voor de hengelsport. Het zou mooi zijn als u kunt werken met een bosmaaier of dit alsnog wilt leren. Graag ook enkele mensen uit Gramsbergen.

Heb je iets over voor de hengelsport en wil je ons helpen neem dan contact op met bovenstaand persoon. We wachten met smart op u!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Berend Jan Spijkers, bjspijkers@gmail.com

Avondklok en gevolgen m.b.t. nachtvissen

Van de nieuwe maatregelen m.b.t. het coronavirus springt de avondklok het meest in het oog. Dit houdt in dat vanaf zaterdag 23 januari tot 10 februari iedereen van 21:00 uur ’s avonds tot 04:30 uur ’s ochtends binnen moet blijven. Het is verboden om tijdens de avondklok zonder geldige reden op straat te zijn. Dit betekent dat nachtvissen (inclusief verblijf in een schuilmiddel langs de publieke waterkant) gedurende deze periode niet is toegestaan. Je mag alleen naar buiten als het noodzakelijk is (bijvoorbeeld voor werk en in noodsituaties) en moet hiervoor een verklaring kunnen overleggen.

Sponsors, vrijwilligers en leden bedankt!

Langs deze weg wil het bestuur van H.S.V. De Dobber alle sponsors, vrijwilligers en leden bedanken voor hun steun in welke vorm dan ook die we in 2020 van u mochten ontvangen. Zonder u was het niet mogelijk geweest om het jaar 2020 af te sluiten zoals we het nu kunnen doen. U was ook dit jaar weer een onmisbare schakel in het geheel en daar zijn we u erg dankbaar voor.

Het bestuur hoopt dat het u allen goed mag gaan in alle opzichten en dat het nieuwe jaar u mag brengen wat u er van verwacht. Hopelijk mogen we ook in 2021 op uw steun en/of hulp rekenen.

Het bestuur wenst u prettige feestdagen en een goede jaarwisseling toe in een goede gezondheid in deze moeilijke coronatijd.

​Namens het bestuur van H.S.V. De Dobber