Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lidmaatschap

Klik hier om iets van je lidmaatschap te wijzigen.

Jouw lidmaatschap van H.S.V. De Dobber Hardenberg en de daarbij horende VISpas is geldig van 1 januari tot en met 31 december van het betreffende jaar. Net zoals je lid zou zijn van een andere verenigingen ben je aan H.S.V. De Dobber Hardenberg vooraf contributie verschuldigd.

De vergunning die je daarna ontvangt is het hele jaar geldig, daarom is het vanzelfsprekend dat de nieuwe VISpas vóór 1 januari van het nieuwe seizoen bij jouw in de bus ligt. Ook al maak je alleen maar in de zomermaanden gebruik van de VISpas. Deze VISpas worden op naam verstrek en is gekoppeld aan onze ledenadministratie en die van Sportvisserij Nederland.

klik hier om lid te worden

Jeugdleden

Jeugdleden zijn jonger dan 14 jaar. Indien je op 1 januari geen 14 jaar bent, dan ben je het hele jaar nog jeugdlid. Je mag dan aan alle jeugdactiviteiten meedoen. Ook senioren die de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebben mogen deelnemen aan de jeugdwedstrijden.

klik hier om een gratis jeugdvergunning aan te vragen

Opzeggen lidmaatschap van H.S.V. De Dobber

Wilt jij je lidmaatschap bij H.S.V. De Dobber opzeggen en géén VISpas meer ontvangen, dan moet je het lidmaatschap vóór 1 oktober voorafgaand aan het nieuwe jaar/seizoen opzeggen. Zeg je na 1 oktober jouw lidmaatschap op, dan ontvang je voor het nieuwe jaar de acceptgiro en ben je alsnog de contributie verschuldigd.

Overige mutaties zoals adreswijzigingen of foutieve persoonlijke gegevens ook graag vóór 1 oktober doorgeven aan Sportvisserij Nederland.

Verhuizing doorgeven

Het doorgeven van een verhuizing kun je eenvoudig zelf doen via www.mijnsportvisserij.nl en werkt als volgt:

  • Ga naar www.mijnsportvisserij.nl
  • Registreer je eenmalig of login
  • Koppel indien nodig nu eerst je VISpassen aan je account. (Kies ‘VISpassen’ in het menu)
  • Kies in het menu ‘Profiel’ en wijzig je adres onder het kopje ‘Adressen’.