Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door H.S.V. De Dobber met constante zorg en aandacht samengesteld. De door H.S.V. De Dobber verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. H.S.V. De Dobber kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. H.S.V. De Dobber aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van H.S.V. De Dobber. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van H.S.V. De Dobber gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van H.S.V. De Dobber, welke geen eigendom zijn van H.S.V. De Dobber, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van H.S.V. De Dobber.

H.S.V. De Dobber aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door H.S.V. De Dobber worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.