Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 40 -2021

Het is zondagavond en weer tijd voor een verhaaltje vanuit Hardenberg. Een week is snel voorbij. Maandagmorgen heb ik snel het beddengoed in de wasmachine gedaan. Direct na de middag kwam Els mijn werkster en toen kon het schone beddengoed er gelijk weer op. Ik hoef nu niet meer naar Zwolle om daar te vissen de competitie daar is afgelopen. Maandagavond ben ik weer naar de spinning geweest. Lekker om weer even uit je dak te gaan ik blijf het een uitdaging vinden. Ik weet niet waarom dat zo is maar ik knap er alleen maar van op. Dinsdagmorgen ben ik thuis geweest en na de middag zijn we met een groepje vrijwilligers naar het Kruserbrink park geweest om daar de visplekken schoon te maken. We moeten er woensdagmiddag vissen met de parkvissers. De competitie is al afgelopen maar men wilde nog een paar weken door vissen en ik kan als liefhebber me daar prima in vinden. Woensdag ben ik thuis geweest en heb ik wat huishoudelijk werk gedaan. Woensdagavond zoals gewoonlijk weer naar de spinning in de sportschool. Nee het verveelt mij eigenlijk nooit om er naar toe te gaan. Als ik er eenmaal ben geniet ik er alleen maar van.. Natuurlijk heb ik ook naar het Nederlands elftal gekeken. De winst was natuurlijk prima maar daar houd dan ook alles wel mee op,Donderdag heb ik de dokter gebeld om een afspraak te maken ik ben namelijk al tijden doof en kan dus lastig de gesprekken volgen. De oren zijn nu uitgespoten alleen zit er in het linker oor nog steeds een prop. Dinsdag moet ik voor de herkansing weer naar de dokter. Als de oren dan goed schoon zijn en het blijkt dat ik dan nog niet goed kan horen dan moet ik maar eens naar de opticien. Hopelijk kan het probleem worden opgelost. Vrijdag ben ik een paar uur wezen vissen in de Kruserbrink vijver waarschijnlijk een karper ging er met de complete lijn van door. Toen ik een nieuwe had gemonteerd kreeg ik nog direct weer karper aan de haak die ik loste. Vrijdagavond ben ik weer naar de spinning geweest en daarna heb ik de visspullen klaar gemaakt voor zaterdag. Het was geen succes zaterdag ik kon allen op een meter of zes wat baarsjes en grondels vangen goed voor 630 gr en dat was goed voor de derde plaats. Het was echt super slecht. Waar het aan licht weet ik niet maar het is de laatste tijd ongelooflijk slecht. Je kunt in de diverse vijvers in Hardenberg een stuk meer vangen dan in het kanaal. Na de middag heb ik boodschappen gehaald met Henny zijn vriendin en de tuin geschoffeld en de ramen gewast. Vanmorgen heb ik weer naar de kerkdienst gekeken op de computer. Vanmiddag is Henny zijn vriendin bij mij geweest en hebben we samen naar Max gekeken. Ik vond het geen mooie race maar het resultaat was prima. Ik vond het wel een blunder van Mercedes dat ze Hamilton zo laat naar binnen haalden. Mooi voor Max die nu weer bovenaan staat voor het WK. Tot volgende week.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 8 =