Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 36-2021

Het is zondagavond en weer tijd voor een verhaaltje vanuit Hardenberg. De tijd gaat ongelooflijk snel een week is zo weer voorbij. Nou het verhaal is vrij simpel maandag, woensdag en vrijdagavond weer naar de spinning. Altijd leuk om te doen al krijg ik wel moeite met het tempo. Dan merk je dat je toch echt ouder wordt. Tussendoor doe ik van alles en nog wat, zoals schoonmaken, boodschappen doen, verslagen schrijven, notulen schrijven voor de VVE waarvan ik secretaris ben e.d. Binnen gekomen post verwerken er gebeurd van alles en nog wat. Woensdag hadden we een viswedstrijd van de parkvissers, het was een leuke wedstrijd en het leverde mij een derde plaats op. Donderdag ben ik met drie vrienden wezen vissen in de IJssel bij Zalk. Voor de middag was het niet veel maar na de middag waren ze er in eens. Zo werd het toch nog een leuke dag. Donderdagavond ben ik naar een bijeenkomst in Gramsbergen geweest over de plannen die ze daar hebben met de Vecht. Ook in Gramsbergen komt nu een Vechtpark, het duurt alleen nog even voordat ze er mee aan de gang gaan. Daarna heb ik even koffie gedronken bij mijn broer die ook in Gramsbergen woont. Vrijdag ben ik naar Duitsland geweest om boodschappen te doen bij de Lidl in Uelsen. Daarna heb ik de vloer gedweild en de ramen gewassen. Best nog vermoeiend dat huishoudelijke werk, daar krijg je het zweet nog goed van los. Zaterdag morgen ben ik vroeg opgestaan want ik moest om 08.00 uur in Zwolle zijn voor de laatste viswedstrijd van dit seizoen. het was een vriendschappelijke wedstrijd met daarna een hapje en drankje in de kantine van De Hengelsport. Het vissen was bij mij zoals de laatste tijd gewoonlijk waardeloos. Het waren allemaal zwartbekgrondels die ik ving. Gelukkig was de derde helft wel heel leuk met kibbeling en haring. `s avonds heb ik voetbal gekeken en geslapen omdat ik doodmoe was. Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan voor mijn doen dan tenminste en heb ik mij geschoren en gedoucht. Daarna naar de kerkdienst gekeken wat bijna nu een vast onderdeel van mijn zondag is geworden. De rest van de dag heb ik naar de Moto GP in Aragon gekeken. Net toen ik naar Max Verstappen wilde kijken kreeg ik visite van mijn buren die mijn oude huis gekocht hebben. Dus heb ik weinig van de race meegekregen. Dat wordt best nog een dingetje tussen Lewis en Max denk ik. Ik hoop dat het toch op sportieve gronden uitgevochten wordt en niet elkaar van de baan rammen. Voetbal heb ik dus weinig gezien vandaag. Vanavond is Hendrikus nog bij mij geweest en dat was wel gezellig. Nu zit ik dit stukje te schrijven en ben ik daar klaar mee. Straks naar bed en dan hopelijk lekker slapen. Welterusten! Berend Jan.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =