Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Willem Zomers wint 6e wedstrijd Parkvissers

Woensdag is de 6e wedstrijd van de Parkvissers gehouden in de Radewijkerbeek in Baalderveld. Het was prachtig weer om te vissen. De grote vraag was echter willen ze ook echt bijten. De twaalf deelnemers waren vol goede moed maar al heel snel bleek dat er ook deze keer bar weinig werd gevangen. Het is het hele jaar al heel slecht, waar het aan licht weet niemand maar het is voor de vissers bar irritant. Soms lijkt het of er helemaal geen vis meer in het water zit. Het is echter te hopen dat het snel wat beter wordt want zo gaat de interesse snel weg.. De beste remedie is gewoon weer gaan vissen ze gaan vanzelf wel weer bijten. Je moest dus geluk hebben om een visje te vangen.

De beste was ook deze keer Willem Zomers die ook deze keer de beste was, dat kan geen toeval zijn toch. Hij wist deze keer  870 gr vis te vangen. De 2e plaats was voor Hendrikus Kampherbeek met 790 gr.. De derde plaats was voor Joop Fraterman die 750 gr vis wist te vangen.

De volgende wedstrijd is op woensdag 22 juni dan wordt er opnieuw gevist in de Radewijkerbeek in Baalderveld. De tijden blijven zoals gewoonlijk gelijk.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 13 =