Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Marco Kraal, Vis in het theater.

Zaterdag 27 november 19.30 uur

Let Op Gewijzigde aanvangstijd i.v.m. jeugdige vissers die hier ook graag naar toe willen.

Beleef deze leuke avond met een korting van totaal €12,50 zo kost deze avond uit slechts €10,00

VIS TV staat garant voor een avond vol spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis. In een anderhalf uur durend spektakel sleurt Marco je mee onder water en laat hij je kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen.

Vissen zijn toch oninteressante, koude slijmerige dieren die niet zo fris ruiken? En is het vangen ervan niet een ongelofelijk saaie bezigheid, iets met een hengel waar aan beide kanten een dooie pier aan bengelt? Niets is minder waar. Vissen zijn uitermate boeiende dieren die in een mysterieuze wereld leven. Een wereld waar behalve vissers en duikers niemand weet van heeft. Het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Na 25 jaar het RTL 7-programma VIS TV te hebben gepresenteerd, verruilt Marco Kraal daarom het tweedimensionale beeldscherm voor het driedimensionale theater. Vissenkennis heeft hij te over, want naast tv-presentator is hij ook bioloog en hoofdredacteur van het populair-wetenschappelijke magazine Visionair. 

https://www.voorveghter.nl/programma/VisTv

via bovenstaande link kunt u kaarten bestellen gebruik de volgende kortingscode, dobber u komt in het bestelsysteem van De Voorvechter de korting wordt automatisch verwerkt bij gebruik maken van de code dobber.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =