Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 41 -2021

Het is weer zondagavond en weer tijd voor een verhaaltje. Dit keer kwam de werkster maandagmorgen in plaats van na de middag. Dus moest ik op tijd opstaan zodat zij niet voor de dichte deur zou staan. Voor de middag zijn we samen aan het schoonmaken geweest. Na de middag ben ik naar Duitsland geweest om te tanken en boodschappen te doen. De benzine prijs is daar ook al behoorlijk gestegen163,8 per liter. maar het is nog steeds de moeite waard om er naar toe te rijden. Dinsdag ben ik bezig geweest om de kapotte visspullen weer in orde te maken. Dinsdag middag moest ik weer naar de dokter omdat ik behoorlijk doof ben geworden. Nu zijn beide oren goed schoon en moeten we kijken hoe het nu gaat. Ik denk dat ik wel eens een gehoorapparaat zou moeten hebben. De doofheid zou kunnen komen doordat ik ouder wordt , maar het kan ook door de ziekte komen die ik gehad heb. We zullen zien wat het wordt. Dinsdagavond had ik een vergadering van de VVE dat is de vereniging van eigenaren die over de huizen in het hofje gaan waar ik nu woon. Woensdag morgen heb ik de visspullen klaar gemaakt voor de wedstrijd van de parkvissers die we na de middag hadden in de Kruserbrink vijver. Het was voor mij wel een lekker potje met een tweede plaats als gevolg met een gewicht van 2.760 gr werd ik tweede. Bijna allemaal blankvoorn wat de klok sloeg. Het wonderlijk was dat aan mijn kant van de vijver goed gevangen werd, maar tegenover ons aan de andere kant werd super slecht gevangen. Woensdag a.s. moeten wij aan de andere kant vissen kijken wat het dan wordt. Woensdagavond weer naar de spinning evenals maandagavond. Donderdag ben ik met een vriend wezen vissen in de Poele om een dagje karpers te vangen in mijn geval met de vaste stok. Voor de middag ging het niet zo goed toen heb ik er maar twee gevangen. Na de middag ging het een stuk beter en heb ik er nog tien bij gevangen waarvan er een 6,5 kg woog en 70 cm lang was. Leuk om te doen natuurlijk. Vrijdagmorgen ben ik naar Pearle geweest voor een oogmeting. Mijn bril is namelijk ontzettend beschadigt. Dus moet er maar een nieuwe komen. Daarna ben ik even koffie wezen drinken bij vrienden. Vrijdagavond het wordt eentonig weer naar de spinning geweest. Zaterdagmorgen heb ik boodschappen gehaald en na de middag heb ik de voer gedweild, ramen gewassen en de tuin een beurt gegeven. Later op de middag en `s avonds heb ik voetbal gekeken. Vanmorgen ben ik met een vriend even lekker wezen vissen en hebben we beiden behoorlijk goed gevangen. Vanmiddag weer voetbal gekeken. Twente tegen Willem II vond ik een zeer irritant potje met een zeer matige scheidsrechter. Om alles en niks lagen ze iedere keer weer op de grond. Dan kun je beter naar de dames kijken die stellen zich tenminste niet zo vreselijk aan. Het lijkt of ze bijna dood zijn maar even later lopen ze weer als een kievit. Tot volgende week.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + vijf =