Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 39-2021

Het is zondagavond en weer tijd voor mijn wekelijkse verhaaltje. Maandagmorgen heb ik diverse verslagen van de vis wedstrijden geschreven en de standen bijgewerkt. Tegen de middag kwam de werkster mij weer helpen. Eerst even bij praten natuurlijk. In het vervolg komt de werkster maandag pas om 14.00 uur. Maakt mij niet zoveel uit trouwens. Daarna heb ik samen met de buurvrouw de grote tuin schoon gemaakt. Maandavond ben ik weer naar de spinning geweest. Ik kan toch wel merken dat het wat lastiger wordt om het tempo bij te houden. Dat is lastig want afhaken ken ik eigenlijk niet. Je wordt ouder en dat kun je echt wel merken, maar ik wil het nog niet opgeven. We gaan tot het gaatje en dan houd het toch echt op. Dinsdag ben ik gewoon bij huis geweest en heb ik wat werk binnen gedaan.. Dinsdagavond heb ik natuurlijk naar Ajax gekeken, ze hadden weinig moeite met Besiktas. Ze hadden wel ruimer kunnen winnen volgens mij. Woensdagmorgen heb ik de visspullen weer klaar gemaakt voor de wedstrijd van woensdagmiddag in de vijvers op industrieterrein Broeklanden. Eindelijk had ik weer eens een keer geluk ik mocht op kop zitten. Het weer was bar en boos het regende de gehele middag. De vis had er aanvankelijk niet zoveel zin in maar langzamerhand begon het toch beter te lopen. Ik heb heel wat mooie ruisvoorn kunnen vangen tegen het einde werden ze steeds kleiner. Uiteindelijk kon ik 1.600 gr ter weging aanbieden. Dat was voldoende voor de derde plaats. Woensdagavond weer naar de spinning even lekker uitrazen. Donderdag heb ik voor de klas gestaan om vis les te geven. Dat was wel even weer wennen na het corona verhaal. Na de middag hebben we gevist in de vijver bij sporthal De Kamp in Baalder. Er werd heel wat vis gevangen door de jeugd. Het was een leuke klas en iedereen was dik tevreden. Mooier kan het natuurlijk niet. Vrijdag hebben we weer boodschappen gehaald dat doe ik altijd met Henny zijn vriendin. Zij komt meestal op zondagmiddag bij mij, zij is ook alleen en dus kunnen we lekker bijkletsen. Vrijdagavond het wordt haast eentonig, ben ik weer naar de spinning geweest en daarna heb ik voetbal gekeken. Zaterdag ben ik naar mijn zoon in Slagharen geweest om even bij te praten en wat spelletjes af te geven voor de kleinkinderen die ik gespaard had bij de Plus in Baalderveld. Zaterdag middag ben ik thuis geweest en `s avonds heb ik voetbal gekeken. Vanmorgen heb ik weer naar de kerkdienst gekeken en geluisterd. Het doet me wel wat nu er zoveel is gebeurd de laatste tijd. Ik hoop dat ik er een beetje innerlijke rust van krijg die mis ik helaas. Daarna heb ik voetbal gekeken en Henny zijn vriendin opgehaald. Samen voetbal gekeken en wat bijgepraat. Vanavond heb ik naar de Moto GP gekeken in Amerika. Nu is mijn verhaaltje klaar. Tot volgende week

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + achttien =