Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 37-2021

Het is zondagavond en weer tijd voor mijn wekelijkse verhaaltje. Maandag ben ik thuis geweest en heb ik huishoudelijk werk gedaan. Maandagavond zoals gewoonlijk naar de spinning. Dinsdag tegen de middag kwam de kapster om mij van mij wilde haren te ontdoen. Nu ziet het er allemaal weer redelijk uit voor zover dat kan natuurlijk. Na de middag hebben we de vijvers aan de Duitslandweg schoon gemaakt omdat we er woensdag een viswedstrijd hebben. Woensdag ben ik met een vriend naar de vrijwilligersdag van Sportvisserij Oost Nederland in Emst geweest. We kregen eerst koffie met een snee krentenbrood. Daarna mochten we vissen in een van de vijvers. Je kon kiezen tussen vissen op forel of om te vissen in de avonturen vijver. Nou vissen op forel vindt ik niks want die moet je dood maken en slachten. Ik heb gekozen voor de avonturen vijver. Ik zat naast een kennis op een bankje en in eens kregen we beiden beet. Het bleek dat we beiden dezelfde steur gehaakt hadden. Was volgens insiders nog nooit gebeurd. Ik heb er nog 3 steuren bij gevangen. Was wel leuk. Na de middag was er voor iedereen wat te eten en te drinken. Daarna weer op weg naar Hardenberg. Omdat ik nog wat visvoer over had ben ik donderdag wezen vissen in Giethoorn want daar moet ik binnenkort vissen voor het club kampioenschap van mijn cluppie uit Zwolle. Ik heb ongeveer 3 kg vis gevangen. Tot half drie ging het prima maar toen was het ineens totaal afgelopen. Waarom zeg het maar. Dat is het grote geheim van vissen. je denkt dat je het weet, maar je weet het nooit. Het blijft een raadsel. Vrijdag moest ik naar de dietiste i.v.m. met mijn suikerziekte. Ze was behoorlijk tevreden allen moet ik op mijn gewicht letten ik was te zwaar. Ben nooit anders geweest trouwens. Vrijdagavond hadden we een feestje van de spinning groep in Dedemsvaart. Was hartstikke gezellig maar dat helpt ook al niet mee voor je gewicht. Zaterdagmorgen vroeg opgestaan omdat ik moest vissen in de Vecht. Een wedstrijd om snel te vergeten. Vanmorgen ben ik naar de openlucht kerkdienst geweest. Was echt mooi maar wel lastig na alles wat er gebeurd is. De rest van de dag naar Moto GP en voetbal gekeken. Tot slot vanavond bij de buren lekker gegeten. Tot volgende week.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =