Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 34-2021

Het is maandagmiddag en hier is nog een stukje tekst vanuit Hardenberg. Ik ben er gisteren niet aan toe gekomen. Max had deze keer voorrang gekregen. Ik zit nu 3 weken zonder huishoudelijke hulp vanwege de vakantie , maar ik red me wel. Ik mis haar wel als aanspreekpunt dat merk ik wel. Dus moet ik de komende weken zelf aan de bak om de boel schoon te houden. Met alle nieuwe spullen valt dat eigenlijk best wel mee moet ik zeggen. Maandagavond natuurlijk de gebruikelijke spinning al ging dat dit keer niet helemaal goed. Ik werd misselijk en voelde me onzeker dus heb ik het rustig aangedaan. Ik dacht dat het met de suiker te maken had maar dat bleek niet het geval. Ik denk dat het te maken heeft met spanning, er is zoveel gebeurd de laatste tijd. Ik ben de rest van de week bezig geweest om de stof van de stoelen en banken met een impregneermiddel in te spuiten zodat eventuele vlekken er makkelijk uitgehaald kunnen worden. We hebben daar een verzekering voor afgesloten, maar het was door alle gebeurtenissen er steeds bij ingeschoten. Nu is het dus wel gebeurd. Woensdag hadden we een viswedstrijd van de parkvissers in de vijvers in Baalder. Nu liep het eindelijk wel een keer lekker maar ik werd nipt verslagen door mijn buurman met 25 gr. verschil De buurman had 3.060 en ik 3.025 gr het was een lekker potje moet ik zeggen. Het Nederlands elftal won gelukkig van Montenegro, het werd ook weer eens tijd. Woensdag en vrijdagavond ben ik weer naar de spinning geweest. Gelukkig nu niks geen last van duizeligheid. Zaterdag hadden we een viswedstrijd in Vroomshoop in het Lateraalkanaal. Het water lag er prachtig bij alleen liet de vis het zo goed als afweten. Ja en dan komt de zondag in zicht en was het wachten op Max Verstappen. Zou hij de huizenhoge verwachtingen kunnen waarmaken? Het werd een gigantisch feest die zijn weerga in Nederland niet kent. Wat een ongelooflijk talent heeft die vent, het is nogal wat om onder deze druk zo te presteren. Petje af Nederland heeft een fantastische zondag gehad. Tot volgende week.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =