Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 33-2021

Het is maandag middag en ik wil toch nog even iets schrijven over mijn gebeurtenissen van vorige week. Maandag heb ik eerst de was gedaan. Maandag komt namelijk mijn werkster tegen de middag en dan kan het schone beddengoed er zo weer op. Dat had een reden want ik had met haar afgesproken dat ik kookles zou krijgen. Je bent nooit te oud om iets te leren natuurlijk en ik moet mijzelf toch kunnen redden. We wilde macaroni maken en dus had ik bij het winkelen alle benodigde spullen meegenomen. Eigenlijk stelt het niet zo veel voor maar als je het nooit gedaan hebt is het toch nog lastig. Zo had ik in no time vier porties macaroni klaar. Drie gingen in de vriezer en een heb ik direct opgegeten. Het smaakte best wel lekker. Maandagavond ben ik naar Zwolle geweest voor de laatste avondwedstrijd van dit jaar. Nou ik heb nog nooit zo slecht gevist. Alles ging mis de boel in de war dan het haakje vast in de broek en in het leefnet Uiteindelijk waren vier tuigjes naar de knoppen.

Dinsdag morgen hebben we visstekken gemaakt rond de vijvers aan de Duitsland weg. Binnenkort moeten we daar vissen. Dinsdagavond ben ik op bezoek geweest bij mijn broer in Gramsbergen. Dit keer op mijn nieuwe E bike nou dat fietst super kan ik je zeggen. Woensdag ben ik thuis geweest en `s avonds naar de spinning.

Donderdag ben ik op reis geweest eerst naar Duitsland om te tanken en toen naar de Lidl in Uelsen vervolgens ben ik naar Albergen geweest om visspullente kopen daarna via Langeveen weer naar huis.

Vrijdag heb ik eerst eieren gehaald bij mijn voormalige buurman. Vervolgens heb ik de visspullen weer in orde gemaakt. Vrijdagavond weer naar de spinning en daarna snel een voertje gemaakt voor de wedstrijd van zaterdag.

Zaterdagmorgen op tijd uit bed e dan snel naar Coevorden. Nou ik had net zo goed thuis kunnen blijven. Het was werkelijk enorm slecht ik mocht vissen op een eindplek en dat is meestal een voordeel. Nou ik heb met moeite vier visjes gevangen 1.020 gr en dan krijg je te horen de je vijfde bent geworden. Dus toch nog een prijsje gewonnen, ongelooflijk. Na de middag ben ik wat aan het schoonmaken geweest en daarna heb ik voetbal gekeken.

Zondag ben ik met mijn vriend John Vasse naar het NK voor teams in Almere geweest, John vist al jaren in het team van Maver Zammataro dat zijn roots in Hardenberg heeft. Het was koud en nat maar er werd redelijk goed gevangen. Een team bestaat uit vijf deelnemers en er wordt gevist in vijf vakken. In elk vak een deelnemer. Drie van ons team wonnen hun vak eentje viste een 3 en eentje een zes. Samen 12 punten. Het bleek dat ze opnieuw kampioen van Nederland waren geworden.Voor de zoveelste keer. Van harte gefeliciteerd. Wat een fraaie prestatie.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − elf =