Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dobberpraat week 32-2021

Het is zondagavond en weer tijd voor een verhaaltje van mijn kant.
Maandag is zoals gewoonlijk de werkster er weer geweest en dus ziet alles er weer netjes uit. Natuurlijk help ik haar ook een handje want in 1,5 uur kun je natuurlijk niet alles doen. Na de middag ben ik naar Duitsland geweest om te tanken .
Daarna heb ik voer gemaakt voor de viswedstrijd in Zwolle van maandagavond. De resultaten zijn nog steeds niet echt heel goed maar ik moet het er maar mee doen..

Dinsdag ben ik gewoon thuis geweest en heb ik wat spullen uitgezocht.. Dinsdagavond heb ik naar PSV gekeken en die deden het weer prima.

Woensdag morgen heb ik voer klaar gemaakt voor de wedstrijd van die middag van de Parkvissers eindelijk liep het eens weer zoals ik graag wilde en dat leverde de derde plaats op mede dank zei de vangst van een mooie zeelt direct in de eerste minuut. Woensdagavond ben ik zoals gewoonlijk naar de spinning geweest.

Donderdag ben ik thuis geweest en tegen de avond heb ik een portie voer klaargemaakt voor vrijdag.

Vrijdag ben ik met een visvriend naar de vijver van Rix’s hengelsport geweest in Zuidwolde. Het is een prachtige dag geworden. Ik heb 20 karpers gevangen en dat was een record voor mij. Vrijdagavond weer naar de spinning.

Zaterdag morgen hadden we een wedstrijd in de Lutterhoofdwijk in De Krim. Dat viel weer bitter tegen. Na het vissen heb ik boodschappen gehaald en toen ik weer thuis kwam bleek dat de buren spontaan een feestje hadden gebouwd op het terras in de binnen tuin. Nou van een feestje houd ik wel dus heb ik ook nog even meegedaan. Nu de voetbal competitie weer gestart is kan ik weer lekker naar het voetbal kijken.

Vandaag heb ik afwisselend naar de Moto GP en het voetbal gekeken. Vanmiddag ben ik op mijn nieuwe fiets naar mijn zoon in Slagharen geweest en nu zit ik verslagen te maken en een stukje voor jullie te schrijven.

Tot volgende week.

Berend Jan Spijkers.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + negen =