AED cursus

De afgelopen jaren hebben via vele acties gespaard voor een AED, vorige week is door ons een AED aangeschaft. Helaas was het spaargeld nog niet afdoende, maar door de gebeurtenissen van afgelopen periode is besloten tijdens de ledenvergadering om een AED te kopen. Vorige week is deze geleverd, zo kon hij afgelopen zaterdag al mee naar de waterkant tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetitie. Geert Wind van HSV Bergentheim heeft de benodigde kennis om het apparaat te bedienen en had hem bij zich in de auto liggen.

Om meer leden van beide verenigingen de kans te geven om te leren reanimeren en het bedienen van de AED, wordt leden door HSV de Dobber de mogelijk aangeboden om een cursus te volgen. Wanneer, welke kosten, eigen bijdrage is nog niet bekend, opgeven is al wel mogelijk via reanimatiecursus@mail.com . De cursus duurt 1 avond van 4 uur, met maximaal 6 deelnemers, aan het eind van de cursus krijgt elke deelnemer een certificaat, elke twee jaar zal een herhalingscursus noodzakelijk zijn.

 

Graag willen we nog doorgaan met de spaaracties om de rest van het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Binnenkort start de RABObank clubkascampagne, ook wij zijn weer van de partij, breng u stem op ons uit, om bovenstaande zaken te kunnen organiseren. De actie van PEUT tankstation aan de JC Kellerlaan is doorlopend voor elke getankte liter gaat een cent naar de vereniging. Als bestuur van de Dobber vinden we het super dat jullie ons op deze manier helpen, bedankt.