Prachtige vangsten bij koppelwedstrijd van de Dobber

Zaterdag werd door hengelsportvereniging de Dobber een koppelwedstrijd gehouden, het parcours voor deze wedstrijd lag op drie locatie aan de Vecht. Na het loten in het  clubhuis werd door de vissers koers gezet richting een van de visstekken aan de Vecht.

Om tien uur werd het beginsignaal gegeven en kon er gevist worden, het duurde niet lang of de eerste vissen werden gevangen. Niet overal op het parcours was het eenvoudig om een visje te vangen, de harde wind speelde menig visser parten. De meeste vis werd gevangen in vak B aan de wandelpromenade in Hardenberg, hier zaten ook de winnaars van vandaag. Het koppel Mast en Hulshof uit Zutphen werd met overmacht winnaar van deze wedstrijd, zij lieten maar liefst 69.780 gram aan vis wegen na vijf uur vissen.

Vak A is aan de Marsweg in Rheeze te vinden, hier werd ook redelijk vis gevangen, winnaars van dit vak zijn Smale en Haverkate uit Markelo geworden. In vak C gelegen in Ane werd het minst gevangen, winnaar van dit vak werd met 5800 gram het koppel Glas en Makkinga uit Hardenberg. De complete uitslag is te vinden op de website van de Dobber.

klik hier voor de uitslag

A vak   

B vak

C vak