dobberpraat week 41

Het is zondagavond en tijd voor een verhaaltje van mijn belevenissen van deze week. Ik ga nog steeds naar de fysio voor behandeling van mijn pijnlijke heup. Het gaat wel wat beter maar het is nog niet wat het wezen moet. Ik ga nog wel naar de spinning en dat helpt wel behoorlijk goed. Beweging doet mij goed zo blijkt. We zijn vaak bij ons nieuwe huis omdat er wat gebracht wordt en ook uit nieuwsgierigheid natuurlijk. De schilders zijn nu bezig en het ziet er erg mooi uit moet ik zeggen. Jammer genoeg komen de schilders alleen als het regent. Als het droog is gaan ze buiten schilderen. We hebben niets te klagen want zo is het ook afgesproken. Ik denk dat het over veertien dagen wel klaar is, we hopen het in elk geval want je wilt er nu ook wel een keer naar toe natuurlijk. Wij zijn de laatsten die er naar toe gaan. De berging is klaar en het gereedschap hangt er ook bijna allemaal. Ik heb zand gehaald want we willen graag tegels onder de ramen voor en achter zodat vrouwlief niet in het zand hoeft te staan bij het ramen wassen. De tegels zijn er inmiddels ook gebracht de geulen zijn gevuld met zand dus nu kan het gebeuren. Nu ben ik weer thuis aan het opruimen. Ik heb de zandbak van de kleinkinderen opgeruimd en ben de beregeningsinstallatie aan het opruimen De pomp en de slangen gaan mee naar het nieuwe huis die gaan we daar gebruiken. Woensdag en zaterdag had ik een viswedstrijd. Woensdag van de parkvissers en zaterdag van de senioren. Het was geen succes beide keren eindigde ik in de achterhoede. Maakt mij niet zo veel uit als ik er maar even uit ben. Het zet je even op andere gedachten. In het weekend ben ik verder thuis geweest en heb veel voetbal gezien en natuurlijk naar de Moto GP en de Formule I gekeken. Het voetbal was heel teleurstellend, het was echt balen. Ik snap werkelijk niet dat er zo weinig beleving is, het liep voor geen meter bij het Nederlands elftal. Max deed het wel naar behoren het werd een verdiende tweede plaats. Bij de Moto GP viel Rossi voor de derde maal achter elkaar van zijn bike. Nu ga ik nog even lekker genieten op de bank en dan straks lekker slapen. Welterusten voor straks