wekelijks praatje week 29-2020

Het is zondagavond en weer tijd voor een stukje tekst vanuit Brucht. Er gebeurd zoveel dat ik er soms van in de war raak. Ik ben erg druk met het regelen van van alles en nog wat voor ons nieuwe huis. Ik denk dat ik morgen wat ga aanbieden op de weggeefhoek van Facebook. Ik moet de overtollige zaken toch kwijt zien te raken. Lukt het niet dan gaat alles maar in een grote container naar de vuilstortplaats. Het is dan jammer want er zijn best nog bruikbare en goede spullen bij. Eerst maar eens zien dat we de spullen van mijn schoonouders kwijt raak. Als we verhuist zijn gaan onze eigen spullen wel weg. Nou ik het toch over het nieuwe huis heb kan ik wel verklappen dat het nu wel erg snel gaat, De voorschouw is op 11 augustus en de oplevering op 25 augustus. Niet dat we er dan direct naar toe gaan. We gaan op ons dooie gemak verhuizen. Eerst ons nieuwe huis in orde hebben en dan pas gaan we er zelf naar toe. Kan dus nog best oktober worden voor we echt uit Brucht weg zijn. De eerste huizen zijn inmiddels opgeleverd. We zijn er gisteren wezen kijken. Het ziet er nu al prachtig uit moet ik zeggen. Toch ben ik blij dat we nu nog in Brucht wonen want het is nog maar gedeeltelijk klaar. Je kunt niet met de auto bij de deur komen want de bestrating is nog niet klaar. Kortom je breekt je nek. Ik ben de afgelopen week nog wel twee keer naar de spinning geweest. Was wel lekker om even alle sores van je af te zetten. Woensdagavond ben ik voor het eerst weer naar Zwolle geweest om te vissen. Ik had beter thuis kunnen blijven want ik bakte er niets van. Ik was laatste met 150 gr, Wat een afgang. Toch ben ik blij dat ik die jongens allemaal weer gezien heb. Gisteren zijn we naar de verjaardag van onze zoon geweest in Slagharen. Door het hele corona gebeuren hadden we ze lange tijd niet gezien ook de klein kinderen niet.
We gingen met een voldaan gevoel weer naar huis. Vandaag ben ik thuis geweest en heb ik naar de Moto GP gekeken en daarna natuurlijk naar Max. Dit keer kon hij Bottas gelukkig net achter zich houden. Meer zat er echt niet in. De beide Mercedessen zijn gewoon te goed. Tot volgende week.