Dobberpraat week 28-2020

Het is weer zondagavond en tijd voor een verhaaltje vanuit Brucht. Het was een beetje een somber weekje regen en wind wisselden elkaar af. De regen is hier heel erg welkom het is hier nog steeds ontzettend droog. Ik heb nog wat spullen opgeruimd en naar de kringloop gebracht. Ik ben de auto anderhalve dag kwijt geweest die moest gekeurd worden. Beide draagarmen zijn vernieuwd, je moet wat. Weer een tegenvaller maar die kan er ook nog wel bij. Ik ben deze week drie keer naar de spinning geweest lekker rossen. Ik was bang dat ik door de corona maatregelen conditie verloren was maar dat viel allemaal nog wel mee. Het is fijn als je even je hoofd leeg kan maken. Donderdag zijn we meubels en kasten wezen kopen voor ons nieuwe onderkomen. Vrijdag hebben we een nieuw bed gekocht. Zo kom je snel door je geld heen natuurlijk. De grote uitgaven hebben we wel zo ongeveer gehad. De bouw schiet lekker op dinsdag konden we er een kijkje nemen. We kregen een uitnodiging omdat de installateur een douche stoeltje en een paar toilet beugels moest plaatsen. Konden we mooi de boel even bekijken. Het ziet er prachtig uit moet ik zeggen. Het valt mij wel op dat je wel erg dicht bij elkaar zit en daar zal ik wel heel erg aan moeten wennen. Hier hebben we alle vrijheid en daar zit je toch dicht op elkaar. Maar het zal wel goed komen. Week 35 wordt ons huis opgeleverd en dat schiet al aardig op. Er moet nog wel heel veel geregeld worden wat dat betreft mag het nog wel een week regenen. Gisteren ben ik met een visvriend wezen vissen in de Kruserbrink vijver. Lekker ontspannen een visje vangen en dat ging prima. Uiteindelijk bleken dat er 98 te zijn. Echt groot waren ze niet maar dat kan me niet zoveel schelen als er maar actie is en dat was er zat. Vandaag ben ik lekker thuis geweest. Vanmiddag heb ik naar Max gekeken. Het werd een derde plaats. Het gekke is dat we dat eigenlijk al teleurstellend vinden. We zijn snel verwend natuurlijk. Het is wel duidelijk dat hij nog heel wat snelheid tekort komt op Mercedes. Het lijkt me bijna onmogelijk om dat dit seizoen nog weg te werken. Maar ik ben er wel tevreden mee.
Tot volgende week.