dobberpraat week 18

Het is zondagavond en er is al weer een week voorbij. Een week zoals altijd de laatste weken. Er valt weinig te beleven in deze gekke tijd. Ik ben de hele week bezig geweest in de tuin. Het is hier ongelooflijk droog en dus heb ik al weken de pomp aan staan om de bloemen en het gras van wat vocht te voorzien. Er moeten nog koemest korrels gezaaid worden voor de bemesting maar dan moet het wel gaan regenen. Het ligt er allemaal wel netjes bij maar er groeit weinig. Van de week komt er regen dus dan moet het nu gebeuren. Morgen ga ik de korrels ophalen en zaaien. De rest van de week ben ik bezig geweest om de hokken in de schuren op te ruimen. We moeten het straks leeg achterlaten. Ik heb al drie vrachten naar de vuilstort op Bovenveld gebracht. Ook heb ik drie aanhangers vol oud ijzer naar Jansen in Coevorden gebracht. Nu heb ik ook weer wat zakgeld om visvoer te kopen. Nu vissen in wedstrijd verband niet mag ga ik zo af en toe een dagje met een vriend vissen. We hebben deze week twee keer in de vijvers in Baalder gevist met hele goede resultaten. Vandaag ben ik met een vriend naar de Lutterhoofdwijk in De Krim geweest hier was het een stuk minder dan in de vijvers.Het nieuwe wedstrijd parcours bij het fietspad in Slagharen is klaar en het ziet er goed uit. Alles is nu ingezaaid en als het straks begroeit is dan kun je er prachtig vissen. Het lijkt thuis wel een sportschool omdat ik nu de beschikking heb over een spinningbike. Nu heb ik ook de lessen er bij op de computer en dat ga ik deze week eens uit proberen. Het bouwen van ons nieuwe huis vordert gestaag. Het casco staat en ze zijn nu met de daken bezig op eentje zijn de pannen al gelegd. We kregen deze week een mailtje van Voortman onze keuken leverancier met de vraag wanneer we de keuken geplaatst willen hebben. Zo ver is het nog niet maar het gaat wel hard. Tot volgende week.