dobberpraat week 10-2020

Het is zondagavond en weer tijd voor een verhaaltje. Maandag ben ik met mijn administratie bezig geweest. Wedstrijdvergunningen accorderen en versturen naar diverse verenigingen. en andere zaken afwerken. We krijgen op het ogenblik heel veel mailtjes en dat heeft alles te maken met ons nieuwe huis. Er moet van alles geregeld worden. Bovendien zit ik ook in de bewoners vertegenwoordiging van het hofje waar wij komen te wonen en daar moet ook van alles nog voor geregeld worden. Ons eigen huis is nu verkocht en 13 maart moeten we naar de notaris voor ons nieuwe onderkomen. Maandagavond ben ik zoals gewoonlijk naar de sportschool geweest voor de spinning. Zaterdagavond zijn we naar de Mexicaan geweest om te eten. het was hartstikke lekker. We zaten met een drie personen vlak bij de uitgang daar hing wel een soort gordijn voor maar toch was er soms flinke tocht. Ik had daar zaterdagavond geen last van. De ellende begon eigenlijk zondag al ik kreeg toen last van een zere keel en dat werd steeds erger. Ik voelde mij echter niet ziek alleen het is een rot gevoel. De anderen die bij ons bij de deur zaten hadden dezelfde klachten. Vanaf maandag was ik bijna helemaal mijn stem kwijt. Niet dat ik echt bang ben maar je denkt toch het zal toch wel geen Corona zijn. Vandaag heb ik mijn stem weer gedeeltelijk terug dus dat is prettig.Dinsdag ben ik verder gegaan met de administratie en dinsdagavond hadden we een vergadering van De Dobber. Het seizoen begint gouw weer en dan moet alles goed geregeld zijn. Woensdagmorgen kregen we koffiedrinkers op visite. Was weer lekker gezellig. Na de middag moesten we op visite bij mijn broer in Gramsbergen. Ook dat was gezellig. Op de terugweg naar huis zijn we bij de snackboer langs geweest. Tijd om eten te maken was er bijna niet meer. Dus dan maar een keer patat met een warme hap. Nadat we het naar binnen hadden gewerkt kon ik gelijk weer in de auto naar Ommen voor een vergadering van Rayon 4. Donderdag heb ik mos van het rieten dak gehaald.meerdere kruiwagens vol. Nu kan het weer drogen. Het bleef constant nat en dan zaten de vogels er op te wroeten omdat er wormpjes in zitten. Elke dag had ik een lading mos op de tegels liggen en daar was ik goed zat van. Donderdagmiddag moest ik met nog een bestuurslid van het hofje waar wij komen te wonen naar het gemeentehuis voor een gesprek over de hoeveelheid vuil containers die we daar straks nodig hebben. Het voetballen om de KNVB beker werd opnieuw een teleurstelling voor Ajax. Wat is er toch aan de hand met dit elftal. Feijenoord tegen Utrecht wordt de finale. Ik denk dat Feijenoord dit gaat winnen. De competitie wordt nog heel spannend op deze manier. Ook onderin zit de spanning er nog goed in. Emmen doet het goed vooral thuis. Lastig wordt het voor Zwolle en ook voor Twente. Gisteren ben ik wezen vissen met een paar vrienden in De Krim. De vis had blijkbaar een baaldag want de vangst was minimaal. Om twee uur was ik weer thuis en heb ik maar naar het schaatsen gekeken. Zaterdagavond zijn we naar een toneeluitvoering geweest. Was een heel mooi stuk ik heb alleen problemen met mijn gehoor ik kon het moeilijk volgen. Ik denk dat dit de gevolgen nog zijn van mijn ziekte. Van morgen ben ik naar de sportschool geweest en de rest van de dag hebben we voetbal gekeken. Het grote nieuws deze week is natuurlijk het Corona virus. We hebben ons zelf mooi in de nesten gewerkt met al dat gereis. Lijkt mij een goede manier om het virus hier naar toe te halen. Hopelijk gaat het meevallen maar je weet het niet. Wat ik wel weet is dat er een hele hype van gemaakt wordt en dat zorgt voor extra onrust. Tot volgende week