dobberpraat week 7-2020

Het is weer zondagavond en tijd voor een verhaaltje. Wat een storm deze week het was bar en boos. Toch viel het mij nog mee. Veel schade hadden we niet op wat planken die van de toch al niet beste schuur waren gewaaid.Wel was er ontzettend veel dood hout van de vele bomen die er staan afgewaaid en dat gaf nogal wat overlast. Ik ben twee dagen bezig geweest om alles weer een beetje op te ruimen. Morgen ga ik het naar vuilnisbelt brengen. Maandagavond ben ik natuurlijk weer naar de spinning geweest ondanks de pijnlijke spieren die ik momenteel heb. Als ik goed warm ben dan zakt de pijn weg zo ook deze keer.Het blijft een lastig verhaal met die spieren ik hoop dat het snel beter wordt.Zelfs in bed weet ik niet of ik op de linker of rechter zij moet gaan liggen. Soms wordt ik er wel een beetje moedeloos van.We hebben deze week veel voetbal gekeken met al die bekerwedstrijden. Het zal mij niet verbazen als Feijenoord en Ajax de finale gaan spelen. Zou een mooi potje kunnen worden. Woensdagavond ben ik eens een keer niet naar de spinning geweest eens even lekker rustig aan doen.Veel aardigheid om buiten iets te doen was er niet vanwege het onstuimige karakter van het weer. Vrijdagmiddag hebben we een vergadering gehad over ons toekomstige nieuwe huis. Het komt nu toch echt allemaal dichterbij. Ze zijn bezig met de grondwerkzaamheden en de bouwketen zijn geplaatst. De komende twee weken moeten we naar de notaris om alles officieel te bevestigen en de eerste aanbetaling te doen. 18 maart hebben we een klein feestje als start van de officiële bouw. Achter in het jaar moet het dan klaar zijn en kunnen we het inrichten. Hopelijk zitten we met oud en nieuw in ons nieuwe onderkomen. Van de week ook veel naar het schaatsen gekeken. De veel geprezen heren laten het er een beetje bij zitten, de dames doen het gewoon goed. Zaterdagmorgen heb ik eerst lekker uitgeslapen en daarna ben ik een poos wezen vissen in de vijver in Baalder. Het duurde erg lang voor de vis actief werd maar toen het eenmaal op gang kwam was er geen houden meer aan. Je kunt daar altijd wel een plekje vinden waar je de wind in de rug hebt en vis zit er meer dan genoeg.Ik heb veel kleine vis gevangen maar ook drie mooie brasems. Ook het weekend hebben we weer veel voetbal en schaatsen gekeken. Heracles was weer bagger wat een groot verschil als ze uit of thuis spelen. Het wordt tijd dat ze weer eens winnen anders krijgen ze het nog erg moeilijk. Twente deed het ook prima na alle gerommel van deze week.Emmen heeft hetzelfde probleem als Heracles thuis goed maar uit bakken ze er weinig van. Ik denk dat het een spannend slot van de competitie wordt. Tot volgende week.