Dobberpraat week 6-2020

Het is zondagavond en weer tijd voor mijn wekelijkse verhaaltje. Buiten stormt het nog steeds. Al vindt ik dat het nog wel meevalt allemaal. Natuurlijk zal er schade zijn. Morgen zullen we het wel zien.Maandag heb ik onkruid tussen de tegels vandaan gehaald. Moet toch een keer gebeuren en het was eigenlijk best wel mooi weer voor deze tijd van het jaar.Maandagavond ben ik weer naar de sportschool geweest voor de spinning.Ik heb nogal wat last van stijve spieren en dat maakt het wel lastig. Dinsdag heb ik geholpen met een visserij kundig onderzoek in de vijvers in de wijk Baalder. Daar is enkele jaren terug grote vissterfte geweest na een hoosbui. Er waren vooral veel karpers gesneuveld. Dat was de reden van het onderzoek. De gemeente en het waterschap willen eerst weten wat er nog allemaal in zit. Vis genoeg maar slechts twee karpers. Wel veel brasem, snoek zeelt en heel veel kleine blankvoorn Opvallend was dat er geen middenklasse aanwezig was. Oorzaak aalscholvers. Nu maar kijken wat het rapport oplevert en of we karper mogen uitzetten. Woensdag zijn we op visite geweest bij mijn broer en schoonzus in Gramsbergen. Eigenlijk wilden we naar een goede kennis die binnenkort een zware operatie moet ondergaan maar die waren niet thuis. Dan maar naar mijn zus in het bejaardencentrum in Gramsbergen maar die was dus ook niet thuis. Er was dus nog een mogelijkheid en dat was een bezoek brengen aan mijn broer en schoonzus die ook in Gramsbergen wonen. We hebben gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat. Op de terugweg naar huis hebben we maar patat meegenomen uit Hardenberg omdat eten klaar maken geen optie was. Woensdagavond weer naar de sportschool. Wat een saai leven nietwaar. Je moet toch de tijd kapot zien te krijgen. Donderdag hebben we boodschappen gedaan in Duitsland. Dus hebben we een retourtje Uelsen gedaan. Ik wilde deze week nog graag een dag vissen In Coevorden. Vrijdagmorgen dus op pad naar het Stieltjeskanaal in Coevorden. Het was een prachtige dag met mooi rustig weer. Ik heb een stuk of twintig vissen gevangen maar het viel mij niet mee Wel een prachtige dag overigens. Vrijdagavond weer naar de sportschool geweest even lekker uitrazen. Vrijdagavond voetbal gekeken Heracles-Fortuna Sittard De drie punten waren voor Heracles maar het was een bar slechte wedstrijd en eerlijk is eerlijk Fortuna speelde beter. Gistermorgen ben ik met mijn vrouw wezen boodschappen doen in Hardenberg en gistermiddag zij we op visite geweest bij de zieke kennis die woensdag niet thuis was. Gisteravond hebben we samen naar het voetbal gekeken. PSV won verdiend van Willem II een mooie opsteker voor de Eindhovenaren. Vanmorgen was het storm maar ik ben nog wel een uur naar de spinning geweest.
Vanmiddag heb ik mij rot verveeld geen voetbal op TV. Het was een middag met allerlei sporten. Voor een keer leuk maar hopelijk niet elke week. Tot volgende week.