dobberpraat week 50-2019

Het is zondagavond en weer tijd voor het wekelijkse verhaaltje. Maandagmorgen hebben we weer stekken gemaaid met de maai ploeg dit keer is er gemaaid bij de vijver in het Kruserbrinkpark zodat er weer goed gevist kan worden. Na de middag ben ik in de tuin bezig geweest en natuurlijk s`avonds naar de sportschool. Dinsdag zijn we de hele dag naar Zwolle geweest voor een visles bij de school De Vlieger in Stadshagen. Was weer hartstikke leuk en er werd veel vis gevangen door de kinderen. Woensdag hadden we de laatste wedstrijd van de Parkvissers. De eindstand is nu bekend en woensdagavond word tijdens een gezellige bijeenkomst de uitslag bekend gemaakt, het blijft dus nog even geheim. Woensdagavond had ik een vergadering van Rayon 4 in Ommen dus kon ik niet naar de sportschool. Donderdag morgen heb ik de computer bijgewerkt en na de middag ben ik wezen vissen De Krim. Er wordt op dit moment heel goed gevangen in de Lutterhoofdwijk. Ik ben een poos aan het worstelen geweest met een grote mega snoek die mijn blankvoorn wilde jatten. Na een half uurtje werd het pleit in het voordeel van de snoek beslist en was ik een onderlijn kwijt.
Vrijdag ben ik weer in de tuin bezig geweest en laat op de middag hebben we de spullen in orde gemaakt voor de Vezeldagen wedstrijd die voor de andere dag op het programma stond Vrijdagavond nog even een uurtje spinning gedaan en daarna voetbal gekeken Emmen-ADO Den Haag Mooie uitslag voor de club uit Emmen. Daarna snel naar bed want zaterdagmorgen moest ik om zes uur al in De Krim zijn voor de loting. Wat idioot vroeg voor mij doen. Het was weer een leuke wedstrijd waar heel behoorlijk werd gevangen. Ik lootte toevallig een kop plek in het B vak. Ik dacht dat ik misschien wel een kansje had op een prijsje maar dat bleek een illusie te zijn. De eerste twee uur ving ik volop vis waaronder een mega brasem maar toen was het gebeurd.
Vlak voor tijd was de vis ineens terug maar het was voor mij te laat. Ik had 3.140 gr bij elkaar gesprokkeld waarmee ik negende werd maar voor mij dus geen prijs, maar wel lekker gevist. Zaterdagavond hebben we samen weer voetbal gekeken en ik heb ook een beetje geslapen moet ik bekennen. Vanmorgen ben ik naar de spinning geweest en daarna heb ik diverse verslagen geschreven en verstuurd. Na de middag moest er natuurlijk naar Max gekeken worden. Ik had gehoord dat het om twee uur zou beginnen maar toen ik de TV inschakelde bleek dat er al 29 ronden gereden waren. Vierde plaats uiteindelijk voor Max, niet goed en niet slecht natuurlijk Ik heb net naar Feijenoord-Twente gekeken, wat een afgang voor de tukkers Nu stop ik er mee. Tot volgende week.