dobberpraat week 43-2019

Hallo beste volgers ik was vorige week vergeten om iets te schrijven. Voor een keer is dat niet zo erg en zoveel nieuws was er ook niet. Misschien toch ook wel, het tekenen van het koopcontract is niet doorgegaan simpelweg omdat nog niet alle stukken voor de notaris klaar waren. Het was trouwens maar de vraag of ik wel getekend had omdat we het niet eens waren over de kosten van het geheel. Ik had al verteld dat het spiegelen van de woning eerst €400,-zou moeten kosten en nu ineens € 8.000,- Na een protest van de bewoners is er nu opnieuw naar gekeken en nu kost het ineens € 800,-. Een verschil van € 7.200,-. Het lijkt wel koehandel daar doe ik niet aan mee. Ik wil eerst alle kosten op een rijtje hebben voor ik ga tekenen De school waar de huizen komen is inmiddels afgebroken en nu wordt de grond bouwrijp gemaakt. Er komt dus schot in de zaak. Vorige week kreeg ik steeds meldingen op de display in de auto dat er storingen waren. Dus ben ik met de auto naar de garage geweest en toen bleek dat ik een steenmarter op bezoek heb gehad. Kabels kapot je kent dat wel,weer een paar honderd euro naar de knoppen. Ik ben weer veel in de tuin bezig geweest het barst van de eikels en die wil ik liever kwijt want de grasmaaier stuitert er overheen. Werkt natuurlijk niet echt mooi. Maandag,woensdag en vrijdagavond ben ik zoals gewoonlijk naar de sportschool geweest voor de spinning. Op de conditie is weinig aan te merken. Woensdagmiddag hadden we vergadering van het bestuur van de Knarrenhof over onze nieuwe woningen dus. Er moet van alles worden opgericht en dat moeten wij zo goed mogelijk in goede banen leiden. Toen kwam ik er ook achter dat we moesten tekenen voor de koop van het standaard huis zonder opties. Dat maakt het al een stuk duidelijker. Er komt nog heel wat op ons af de komende tijd. Ik vindt het maar lastig. Ik heb alleen maar belang bij rust. Donderdagmiddag moest het hele bestuur naar hotel Wientjes in Zwolle daar waren alle besturen van de lopende projecten. We zijn met de trein geweest, via internet hadden we alle vier een gratis ticket geregeld. Ik heb al jaren niet meer in de trein gezeten. Wat mij vooral opviel is dat er heel veel gebruik van de trein wordt gemaakt. Het is mij prima bevallen, gratis reizen geen parkeerproblemen en lekker comfortabel, wat wil je nog meer. Op de vergadering bleek ook dat er heel veel belangstelling is voor deze projecten. Het was een interessante middag en heel gezellig. vrijdag ben ik weer in de tuin bezig geweest. na de middag heb ik de visspullen klaar gemaakt want zaterdag moest ik vissen in Rogat bij Meppel. Het was dus zaterdag weer vroeg opstaan achteraf had ik beter in bed kunnen blijven liggen want het was onvoorstelbaar slecht. Ik zat in het C vak en er zaten 21 vissers in het vak.. Meer dan de helft moet nog steeds beet krijgen. De vak winnaar had maar liefst 800 gr. en ik had 250 gr. maar viel er natuurlijk weer net buiten de prijswinnaars. Er viel weinig lol aan te beleven.
Ik hoop dat het volgende week zaterdag beter is als we naar de finale in Almere moeten voor het clubkampioenschap van Nederland. Veel vertrouwen heb ik er niet in . We zullen zien.. Gisteravond natuurlijk voetbal gekeken. PSV en Twente gingen goed de boot in en Ajax is de lachende derde omdat ook AZ het schip inging. Vanmorgen ben ik weer naar de spinning geweest
en direct moeten we naar mijn zus want die is jarig. We gaan lekker een borreltje drinken en wat eten. Tot volgende week.