dobberpraat week 36-2019

Het is weer zondagavond en tijd voor het wekelijkse verhaaltje. Hoera ik heb mijn rijbewijs weer terug. Wat een opluchting is dat. Wat een gemis als je het kwijt bent. Dinsdag ben ik gebeld door het gemeentehuis dat ik hem op kon halen. Ruim 1 week zonder rijbewijs valt eigenlijk nog wel best mee. Er zijn er die er veel langer op moeten wachten. Nu kan ik weer gaan en staan waar ik zelf wil. Maandagavond ben ik naar de sportschool geweest voor de spinning. Dinsdag ben ik gewoon thuis geweest en heb ik de aanhanger opgepoetst. Hij ziet er weer uit als nieuw maar dat is hij natuurlijk niet. Dinsdagavond hebben we bestuursvergadering van de Dobber gehad. Woensdag ben ik weer verder gegaan met de aanhanger. Nu is hij echt klaar.Woensdagavond ben ik naar Raalte geweest voor een vergadering van de wedstrijdcommissie. Het was wel een nuttige vergadering alleen werd het behoorlijk laat. Donderdag ben ik met een vriend wezen vissen in een watergang in de nieuwe woonwijk Marslanden in Hardenberg. Er zit ontzettend veel vis in het water. Je kunt je er super vermaken vrijdag ben ik bij huis geweest. Een beetje in de tuin gewerkt en na de middag de visspullen in orde gemaakt omdat we zaterdag op bezoek moesten in Heek in Duitsland. Vrijdagavond weer naar de spinning geweest en daarna naar het voetbal gekeken.De eerste helft vond ik waardeloos, het leek wel een schaakpartij van beide kanten. Duitsland had het voor de rust al af kunnen maken maar dat deden ze gelukkig niet. Na de rust was het een totaal andere wedstrijd. Nederland nam steeds meer het heft in handen. Daarna werd er heel goed gespeeld en kwamen de Duitsers er niet meer aan te pas. Door een dubieuze penalty kwamen ze nog even weer langszij. Daarna maakte Nederland het prima af. Dan ga je met een heerlijk gevoel naar bed natuurlijk. Zaterdagmorgen om half zes liep de wekker al weer af. Om zeven uur vertrokken we richting Heek. Het was een mooie dag. Een feestje bouwen kunnen ze wel in Duitsland. We kregen een lekker ontbijt voorgeschoteld en er werd nog even geouwehoerd over het voetbal. Nu waren wij de verliezers zo bleek na afloop. zaterdagavond heb ik een beetje TV gekeken en geslapen. Vanmorgen weer naar de spinning geweest en vanmiddag naar Max gekeken. Veel eer viel er voor hem niet te behalen deze keer. Hij kon toch nog een paar puntjes mee snoepen. Wat een feest voor Ferrari, wat een autorace al niet teweeg kan brengen. Mooi toch. Nu ben ik er klaar mee. Tot volgende week.