Dobberpraat week 13-2019

Hallo allemaal het is zondagavond en weer tijd voor mijn belevenissen van de afgelopen week. Maandag ben ik weer in de tuin bezig geweest om weer een deel van de achterstand weg te werken die was ontstaan. Tijdens het werk zag ik al diverse vogeltjes die polshoogte kwamen nemen bij de door mij gerepareerde kooitjes. Ik denk dat ze er al wel een op het oog hebben. Mooi om te zien dat zodra het weer ook maar een beetje omslaat dat dan alles wakker wordt. Ben benieuwd of dit het volgende jaar in ons nieuwe huisje ook zo is. De achtergebleven bladeren zijn inmiddels weg en nu ben ik de borders aan het schoonmaken. Zodra dit zo ver is ga ik er weer een berm mengsel in zaaien, je hebt dan het hele jaar heel veel bloemen en soorten. Ook het gras begint al weer te groeien en moet binnenkort weer gemaaid worden. Daarna ga ik het verticuteren en dan koemest korrels er op. J
e krijgt dan mooi donker gras maar je moet het wel vaker maaien bij gunstige weersomstandigheden maar dat heb ik er wel voor over. Maandag heb ik ook nog en bezoekje gebracht aan de Psycholoog dat zal nog wel vaker gebeuren. Ik hoop dat het wat helpt. Maandagavond natuurlijk naar de spinning geweest, even je zinnen verzetten. Dinsdagavond had ik een bestuursvergadering van De Dobber. Er zijn altijd wel zaken te bespreken. Woensdag weer in de tuin aan het werk geweest en `s avonds naar de spinning
Donderdagmorgen ben ik naar het ziekenhuis geweest om bloed te prikken voor de jaarlijkse A P K keuring en daarna opnieuw buiten in de tuin wezen ploeteren. Vrijdag heb ik maar een vrije dag genomen en ben ik wezen vissen in de Lutterhoofdwijk in De Krim. Het was een prachtige dag met volop zon en ik heb leuk vis gevangen. Onder het vissen zijn er nog wat wezen praten. Kortom een hele mooie dag. Stiekem was ik aan het trainen voor de wedstrijd van zaterdag die we daar hadden. Vrijdagavond heb ik de visspullen in in orde gebracht en voer klaargemaakt. Daarna weer naar de spinning en toen lekker op de bank hangen.Zaterdagmorgen op tijd uit bed eten en toen op weg naar De Krim. De weersomstandigheden waren goed maar niet zo mooi als vrijdag. Het was de hele dag bewolkt maar er was weinig wind en de vis deed het goed. Er werden grote aantallen en mooie gewichten gevangen. het leverde mij een vierde plaats in mijn vak op. Ik was dik tevreden want het was al heel wat als je bijna een jaar niet meer gevist hebt. Oh ja ik heb zitten genieten van Oranje. Leuke wedstrijd en een prima resultaat. Direct ga ik naar de wedstrijd tegen de buren kijken , Ik ben benieuwd wat het nu wordt. het zal zeker niet gemakkelijk worden. Vanmiddag heb ik naar Twente gekeken. Ze hebben een beetje gelukkig gewonnen en staan er nu wel heel erg goed voor. Kan haast niet meer fout gaan zou je toch denken. Tot volgende week.