Dobberpraat week 47-2018

Het is zondagavond en weer tijd voor een verhaaltje van mijn kant. Maandagmorgen heb ik eerst en bezoek gebracht aan de tandarts. Ik heb al eerder geschreven dat ik een van plaatjes van mijn prothese was kwijt geraakt in Enschede in het ziekenhuis. Inmiddels heb ik een nieuw plaatje gekregen maar dat past nog niet goed. Hopelijk is het euvel nu verholpen want het is lastig eten als je het gebit iedere keer weer dwars in je mond hebt zitten. Verder ben ik druk met het opruimen van de vele bladeren rond het huis. Bomen zijn mooi in de zomer maar wat geven ze in de herfst een rotzooi. Het houdt je echter ook wel weer lekker bezig en dat is goed voor mij. Maandagavond ben ik zoals gewoonlijk weer naar de spinning geweest in de sportschool. Dinsdag ben ik verder gegaan met de bladeren en dinsdagavond hadden we vergadering van mijn cluppie De Dobber. Woensdag ben ik met vrienden wezen vissen in het kanaal Almelo De Haandrik bij Gramsbergen. Het was weer een mooie dag met veel vis. Ik heb er 131 stuks gevangen maar niet gewogen. Woensdagavond had ik vergadering van Rayon 4 waar ik wedstrijdsecretaris van ben. Er valt altijd wel iets te bespreken. Donderdag opnieuw bladeren op ruimen en na de middag hebben we een kast en een dressoir van boven gehaald. Beiden hebben nu een nieuwe eigenaar gekregen. We ruimen elke keer alvast iets op anders moeten we volgend jaar alles snel in een keer doen als we gaan verhuizen naar ons nieuwe huis. Vrijdag ben ik opnieuw bezig geweest met de bladeren. Tot ik een telefoontje kreeg dat er mogelijk ergens vissterfte was. Ik heb er gekeken maar kon niets verdachts ontdekken en heb toen maar gebeld met het waterschap om monsters te laten nemen. Ik heb er niets meer van gehoord dus ik neem aan dat er niets bijzonders was. Vrijdagavond weer naar de spinning en daarna de visspullen ingepakt voor de 2e wedstrijd van de wintercompetitie van zaterdag.Toen natuurlijk voetbal kijken. Wat werden de Fransen afgetroefd. Heerlijk om naar zo`n pot voetbal te kijken. De vreugde en het plezier straalde er vanaf. We hebben dik verdiend gewonnen. Je vraagt je af hou het zo snel kan veranderen. Hopelijk worden ook de Duitsers morgenavond ingepakt. Maar het blijven Duitsers natuurlijk. Het kwartje kan ook zomaar de andere kant opvallen. Vanmorgen ben ik weer naar de spinning geweest en daarna heb ik naar de Moto GP gekeken in Spanje en naar Twente tegen Go Ahead Eagles. Mooie wedstrijd maar jammer dat Twente heel moeilijk doelpunten kan maken. Verdiende zege dus voor de Eagles. Nu dus een stukje schrijven en straks lekker slapen. Morgen wordt weer een spannende dag want ik moet weer naar het ziekenhuis voor een gesprek over de operatie die ik nog moet ondergaan. Tot volgende week.