Dobberpraat week 43-2018

Het is zondagavond en weer tijd voor de wekelijkse belevenissen. Sorry ik ben behoorlijk vergeetachtig en dat heeft alles te maken met de naweeën van mijn ziekte. Lichamelijk gaat het goed maar geestelijk zijn er nog behoorlijk wat problemen. Dat heeft ook weer te maken met het feit dat ik nog weer opnieuw geopereerd moet worden. Ook kan ik slecht slapen en vreselijk dromen en dan geen leuke dingen. Het zal wel weer goed komen maar het moet zijn tijd hebben zeggen ze. Verder ben ik veel in de sportschool voor de spinning. De conditie is inmiddels weer redelijk op peil. Dinsdag en Woensdag ben ik met mijn vrouw wezen shoppen in Duitsland. Woensdag was toch al een drukke dag. Eerst om negen uur naar de tandarts. Vervolgens om tien uur naar de sportschool voor een uur massage die ik vorig jaar al gewonnen had tijdens een spinning marathon. Ik heb me lekker laten verwennen. Na de middag moesten we op visite bij mijn oudste zus in Gramsbergen omdat zij jarig was geweest. We hebben heel wat afgepraat en het was dus erg gezellig. Donderdagmorgen ben ik opnieuw naar Duitsland geweest om te tanken en om nog wat inkopen te doen. Donderdagmiddag hadden we een gesprek bij de Rabobank met de Knarrenhof stichting over eventueel een nieuwe woning voor ons in Hardenberg. We hadden een optie op een nieuw huis en dat gaat nu door . We hadden voorkeur voor nummer vier maar we krijgen nummer twee omdat een ander stel zich eerder hadden laten inschrijven en die hadden voorrang en kozen voor nummer vier. Mochten ze van gedachten veranderen dan wordt vier alsnog onze nieuwe woning. Eigenlijk heb ik mijn hoofd er nog helemaal niet naar staan. Ik hou van vastigheid zeker nu in deze moeilijke tijd vindt ik het lastig om zulke moeilijke beslissingen te regelen. Maar het kan helaas niet anders. We zijn onze eigen woning trouwens ook nog niet kwijt en dus is het allemaal nog wat onzeker. Vrijdagmorgen moest ik op verzoek van de verpleging naar de nazorgpoli komen in het M.S.T in Enschede. Daar is met ons gesproken over mijn gezondheid en over hoe ik alles ervaren had tijdens mijn verblijf daar tijdens mijn ziekte. Het was soms wel behoorlijk confronterend maar ik wilde er toch graag naar toe. Ik mocht kijken op de intensive care waar ik gelegen heb. Het blijkt dat 80% van mensen die hetzelfde als ik gehad hebben ook met dezelfde problemen kampen. Zaterdag zijn we met nog twee vrienden wezen vissen maar dat bleek geen succes. Eerst naar De Krim maar daar gaven de vissen niet thuis, toen maar naar het kanaal in Loozen ook daar hadden we geen succes. Het was weer eens zo`n baggerdag. Ik heb het op de terugweg naar huis nog even in de Radewijkerbeek geprobeerd daar kun je normaal altijd wel vis vangen maar nu ook niet. Dan maar naar huis en daar heb ik de spullen voor vanmorgen klaar gemaakt omdat we daar mee doen aan de wintercompetitie. Vanmorgen vroeg uit de veren en op naar Zwolle. Ik mocht plaatsnemen op stek no. 9 dat leek niet zo slecht maar ook dat pakte helemaal verkeerd uit. Weinig beet en de vangst was bijna 1700 gr goed voor de negende plaats en dat viel bar tegen na de prima vangsten van vorige week. Helemaal toen bleek dat er op de lagere nummers aan de andere kant van het bruggetje wel heel goed gevangen was . de winnaar had ruim 10 kg. Het was dus behoorlijk balen op de terugweg. Nu maar hopen dat ik de volgende week beter loot. Een afschrijver mag maar het moeten er niet meer worden. vanmiddag moeste we naar de verjaardag van onze kleindochter. Het was er druk maar heel gezellig. Vanavond heb ik naar studio sport gekeken. Het lijkt wel of de top drie steeds sterker worden en de rest minder heel opvallend zijn de prestaties van Heracles. Top wat er in Almelo gebeurd tot nu toe. Tot slot van de avond naar Max gekeken natuurlijk. Wat een mooie race schotelde hij ons weer voor. Werkelijk schitterend. Tot volgende week