dobberpraat week37-2018

Het is zondag tegen de avond en tijd voor een nieuw stukje tekst vanuit Brucht. De weken vliegen voorbij hoe ouder je wordt hoe sneller het gaat althans dat lijkt zo. de suikerspiegel is nog steeds een bron van zorg. Het vliegt op en neer. Morgen heb ik een gesprek bij de huisarts kijken of die een afdoende remedie weet. Lichamelijk gaat het wel aardig goed ik heb alleen veel last van spanning in de beenspieren en de bibs. Ook data gaan we morgen even bespreken. Omdat ons huis te koop staat zijn we alvast de boel aan het opruimen. Het schiet al aardig op dat moet ook want het moet er toch een beetje fatsoenlijk uitzien op de foto`s. He leefpatroon kun je met dat opruimen heel goed zien. Als er vroeger iets nieuws gekocht werd dan werd het oude spul op zolder gezet. Waarvoor weet eigenlijk niemand want nu moet het oude spul allemaal weer naar beneden. Inmiddels heb ik al een paar vrachtjes weggebracht naar mensen die de spullen wel graag wilden hebben. Zelf houden we niet van die oude spullen. Dus als ik er mensen een plezier mee kan doen laat het dan maar even weten. Verder ben ik in de tuin aan het werk, nou daar kun je heel veel tijd in kwijt. Het is wel vermoeiend maar ik doe het in mijn eigen tempo. Dinsdag ben ik met een vriend wezen vissen in de Poele tussen Gramsbergen en Coevorden. Het was perfect weer en we hebben goed gevangen. Donderdag ben ik bezig geweest om alle visspullen weer in orde te maken wat kapot was na een dagje karpervissen. Maandag en woensdagavond ben ik weer naar de sportschool geweest voor de spinning. De conditie moet weer helemaal opnieuw opgebouwd worden en dat kost natuurlijk de nodige zweetdruppels, niet erg want ik doe het met plezier. Het geeft een heel fijn gevoel als je weer iets kunt doen na alle malheur. Vrijdag ben ik met een vriend wezen vissen bij De Kool bij Lichtenvoorde. Ook dit was een prachtige dag vol actie. Vrijdagavond weer naar de sportschool voor de spinning en daarna de visspullen in orde gemaakt voor een wedstrijdje op zaterdag ter afsluiting van het wedstrijdseizoen van B & O Bergentheim in de Lutterhoofdwijk in De Krim. Het bleek dat ik plaats mocht nemen op steknummer 1, wat een geluk.Het bleek dat ik het vissen nog niet verleerd ben want ik was vak winnaar en dat deed mij goed. De vangsten waren niet goed maar de winst was de kers op de taart. Daarna hebben we met elkaar nog een leuke barbecue gehad. Het was gezellig zeker als je dit al zolang gemist heb. Zaterdagavond voetbal gekeken en natuurlijk balen dat Twente verloor. let op het wordt een heel lastig jaartje Vanmorgen weer naar de sportschool en daarna heb ik naar de Moto GP in San Marino gekeken. Vanmiddag zijn we een eindje wezen toeren met moeders en straks gaan we samen voetbal kijken. Het zal wel een nederlaag worden al weet je het nooit. Tot volgende week