dobberpraat week 38-2018

Het is zondagavond en weer tijd voor mij wekelijkse stukje tekst. Maandag heb ik een bezoek gebracht aan de dokter voor overleg over mijn situatie en over mijn suikerziekte. Het is nog steeds niet goed op regel, maar het komt wel goed. Er gebeurd op dit ogenblik zo veel dat het lastig is om allemaal te onthouden. Maandagavond naar de spinning het gaat wel wat beter maar ik ben nog lang niet op mijn oude niveau. Woensdag heb ik meegedaan met de laatste wedstrijd van de parkvissers. Het leverde een derde plaats op en daar was ik wel mee tevreden. Woensdag ben ik voor de eerste keer mee geweest naar de vergadering van rayon 4 in Ommen. Donderdag ben ik voor het eerst weer mee geweest voor het geven van een visles aan de Waterinkschool in Hardenberg . Natuurlijk was ik het nog niet verleerd, maar het was allemaal wel een beetje druk. Laat in de middag ben ik naar Raalte gereden voor het afscheid van Ed Piek van Sportvisserij Oost Nederland. Ik heb heel veel bekenden gesproken ja en dan gaat het toch weer vaak over mijn ziekte. Het is moeilijk om er over te praten want dan komen alle emoties weer naar boven en krijg ik het moeilijk. We verliezen in Ed een prima kracht die vol voor onze belangen ging. Het zal moeilijk worden om een zelfde kracht we vinden. Natuurlijk moest er ook weer gras gemaaid worden. Vrijdagavond weer naar de spinning en daarna de vis spullen klaar gemaakt voor de wedstrijd van zaterdag tegen onze partnervereniging uit het Duitse Heek Zaterdag vroeg uit de veren want er moest heel wat geregeld worden voor het ontbijt in het clubhuis en later op de dag voor de b.b.q. Het vissen hebben wij gewonnen, maar het ging natuurlijk om de gezelligheid. Het was een zeer geslaagde dag, volgend jaar gaan wij weer naar Duitsland In het weekend natuurlijk voetbal kijken en formule 1. Prima prestatie van Max. Ook Jeffry Herlings verdiend een dikke pluim met zijn wereldkampioenschap in de MX GP motocros. Ajax en PSV rolden zonder problemen door deze ronde maar ook Heracles doet het prima, trouwens ook Emmen doet het goed. Ik ben vandaag veel met de computer gewerkt, ik heb een andere van mijn zoon gekregen en veel dingen staan er niet of anders op. Ik kom er wel uit maar het duurt wat langer. Nu stop ik er mee want ik wil nog even lekker uitrusten. Tot volgende week.