dobberpraat week 49-2017

Het is zondagavond en weer tijd voor het wekelijkse verhaaltje. Niet dat er veel te vertellen valt in deze tijd van het jaar. Het vissen staat even op een laag pitje want de competitie zijn afgelopen. Straks in januari gaan we weer een wintercompetitie houden samen met onze buurvereniging B & O Bergentheim. Wil je er meer van weten kijk dan op de website en facebook pagina`s van beide verenigingen. Het staat ook op de website van Matchfishing en de Witvissers. De eerste insch...rijvingen zijn inmiddels al weer binnen. We hopen natuurlijk wel op een leuk aantal deelnemers want we gaan het niet doen voor een paar man en een paardenkop. Liefhebbers heb je zin meld je dan aan voor 1 januari bij een van de opgave adressen. het was deze week een koude en natte bedoening. Door mijn bezoek aan het ziekenhuis heb ik nog een hoop te doen bij huis. Het barst van de bladeren en ook moeten de laatste uitgebloeide bloemen worden opgeruimd. Het is een koud klusje maar het moet nu eenmaal gebeuren. Gelukkig schiet het nu aardig op en als er een dag tussen zit met wat beter weer dan ga ik graag even vissen. Woensdag ben ik nog even geweest maar het liep niet echt storm met de vangsten in Coevorden. Op de terugweg zag ik nog een visser zitten bij de kruising tussen de Vecht en het kanaal bij de Haandrik en die ving zowaar nog wel een aantal vissen. Verder is het wat sporten in de sportschool en dus komt de conditie langzaam maar zeker weer op niveau. Ben ook nog een dag aan het prutsen geweest met een laptop die niet op internet wilde werken met wat proberen en denken kreeg ik hem zo waar weer aan de praat. Het zal meer geluk dan wijsheid zijn geweest neem ik aan, maar goed nadenken loont soms toch. Gisteravond heb ik naar het voetbal gekeken tussen Twente en Ajax . Het was een zeer vermakelijke wedstrijd en het leverde Twente een verdiend punt en veel goodwill op.
Vandaag heb ik ook weer veel voetbal gekeken en dus heb ik bijna vierkante ogen. de conclusie is dat PSV zo in een zetel naar het kampioenschap gaat. Op dit moment zit ik naar NAC-Exselsior te kijken. NAC zal wel winnen en dat houd dan zo ongeveer in dat Twente onderaan zal staan. Gezien het vertoonde spel van Twente denk ik dat ze daar wel vandaan zullen komen. Ik begrijp trouwens niet dat als ze zo voetballen als gisteravond waarom ze dan zo laag staan. Het is haast onbegrijpelijk. Tot volgende week.