dobberpraat week 48-2017

Het is zondagavond en tijd voor mijn wekelijkse stukje tekst. Heel veel nieuws heb ik dit keer niet domweg omdat ik nog wat aan het herstellen ben van de acute blindedarm operatie.Het gaat redelijk maar ik moet wel een beetje rustig aandoen. Zo af en toe naar de sportschool om weer wat conditie op te bouwen en dat gaat heel aardig moet ik zeggen. Het is meer de angst die me tegenhoud dat er opnieuw wat zal gebeuren dan dat er echt iets gebeurd. Dus voorlopig nog even wat rust...ig aan. Daags ben ik voorzichtig weer buiten bezig als het weer het tenminste toelaat met het opruimen van de grote hoeveelheden bladeren die tijdens het ziekenhuis verblijf zijn blijven liggen. Dat is best een hele klus maar goed het hoeft ook niet in een dag af natuurlijk. Woensdag ben ik voor het eerst weer wezen vissen in de jachthaven in Coevorden. Lekker de wind in de rug en even mooi ontspannen kijken of ik het nog niet verleerd was. Dat bleek wel mee te vallen want ik heb er 61 gevangen en daar was ik dik tevreden mee. Woensdagavond had ik een vergadering van Rayon 4 in Ommen dus ik ben al weer druk bezig met de visserij. Donderdag heb ik weer de kleinkinderen opgehaald uit school en lekker met ze op de bank gezeten naar de TV kijken. Het voetballen was niet veel deze week al viel Feijenoord mij niet tegen. Redelijk goed voetbal maar weer geen punten. Ook Vitesse wist niet te winnen al behaalde het een verdienstelijk gelijkspel. Vrijdagmiddag ben ik naar de opening van de nieuwe vistrap in de Bruchterbeek geweest. Deze beek loopt voor mijn huis langs en mond bij de Hardenbergerweg uit in de Overijsselse Vecht. het ziet er mooi uit en nu maar afwachten of hij ook goed functioneert want daar gaat het uiteindelijk om.
Zaterdag moest ik opdraven voor een foto sessie voor het regionale blad De Toren. Woensdag komt daar een interview in met mijn persoontje en natuurlijk een foto. Ben benieuwd wat het wordt, voor mij hoeft het niet zo maar als het goed is voor de hengelsport dan vindt ik het prima. Daarna hebben we cadeautjes gekocht voor de kleinkinderen want donderdag vieren we sinterklaas Gisteravond natuurlijk voetbal gekeken. PEC Zwolle en Heracles hebben gewonnen maar Twente stelde weer teleur.Vanmorgen naar de spinning geweest en daarna even gekeken bij de viswedstrijd in De Poele. Vanmiddag natuurlijk naar Max gekeken. Jammer maar ik vond het een saaie wedstrijd met weinig actie. Ik denk ook niet dat hij er zelf veel voldoening zal hebben uitgehaald. Vijfde is mooi maar we verwachten meer en dat is tegelijk de valkuil. Tot volgende week.