dobberpraat week 47

Ja ik ben er weer. niet iedereen zal het weten en dat hoeft natuurlijk ook niet. Maar ik heb negen dagen in het ziekenhuis gelegen met een acute blindedarm ontsteking. Toen er ook nog wat complicaties bij kwamen werd het even behoorlijk heftig. Normaal blijf je twee dagen in het ziekenhuis maar bij mij werden het er negen. Gelukkig ben ik nu weer een weekje thuis om te herstellen en dat gaat redelijk goed. Bovenstaand verhaal was ook de reden dat je een paar weken niets van m...ij gehoord hebt. Veel kan ik natuurlijk nog niet doen, Wel is er veel bezoek en dat breekt mooi de tijd. Even dus geen spinning en ook geen visserij. Ik heb een paar leuke wedstrijden gemist.maar er komen nog genoeg nieuwe kansen. Ben wel even in de sportschool geweest om de spinning groep te bedanken voor de prachtige fruitmand die ik gekregen had. Gisteren ben ik even bij het open kampioenschap van Hardenberg wezen kijken. Slecht weer en super slechte vangsten. Er is alleen maar baars gevangen dus heb ik weinig gemist. Vanmorgen ben ik voor het eerst weer naar de spinning geweest om het voorzichtig maar weer op te pakken. Viel me zeker niet tegen al kan ik wel merken dat ik een flinke optater gehad heb. Verder natuurlijk veel voetbal gekeken ik heb bijna vierkante ogen. De afstand tussen PSV en de rest wordt steeds groter. PEC doet het boven verwachting goed en Heracles doet het redelijk. Twente liet het weer lelijk liggen en het zal nog wel even duren voor Verbeek de zaken op de rails heeft. Verder heb ik weinig te melden en dat komt omdat ik ook verder nergens kom. Volgende week zal el wel meer nieuws zijn. ik ben allang blij dat ik weer een beetje mee kan doen. Tot volgende week.