dobberpraat week 30 - 2017

Ik ben weer een stukkie voor jullie aan het schrijven. Dit was voor mij een lekker rustig weekje niet dat ik niets gedaan heb maar het was dit keer geen haastwerk. Maandagavond ben ik zoals gewoonlijk wezen vissen in Zwolle in het Zwolle/IJsselkanaal tussen de bruggen. De laatste weken begon het bij mij aardig te lopen en dan raak je een beetje in een flow zoals ze zo mooi zeggen. Ook deze avond ging het goed. Direct vanaf het begin kon ik goed vis vangen dicht aan de kant. Toen dat na een poosje afgelopen was ben ik op 12,5 m gaan vissen en daar ging het ook prima. Ik kon het tempo mooi volhouden met als resultaat een vangst van ruim 4 kg en dat leverde een derde plaats op waar ik goed mee kon leven.
Dinsdagmorgen naar de spinning even lekker uitrazen en na de middag naar Slagharen want Henry was jarig die dag. De rest van de tijd ben ik in de tuin bezig geweest. Als je er een paar weken niet aan toe komt merk je pas hoe snel vooral het onkruid groeit. Ik ben er verder bijna de hele week mee bezig geweest en nu ligt alles er weer netjes bij. Woensdagmiddag hadden we weer een wedstrijd van de parkvissers.We moesten vissen in de vijvers bij sporthal De Kamp in Baalder. Mooie visserij met heel aardige vangsten. Woensdagavond weer naar de spinning. en donderdagmiddag de kleinkinderen ophalen van school. Beide waren helemaal van slag vanwege het inlaten slapen van hun hond Diesel wat diepe indruk op hun heeft gemaakt. Hidde had zelfs een foto van Diesel meegenomen naar school en daar moest natuurlijk over gepraat worden.Silke was wel heel erg stil en heeft zich nauwelijks laten horen. Vrijdagavond opnieuw naar de spinning en daarna de visspullen inpakken voor zaterdag. Zaterdag om kwart over vijf uit bed snel een hapje eten en toen naar De Krim waar we moesten vissen in de Lutterhoofdwijk. Ik mocht op nummer dertien plaats nemen, niet mijn favoriete nummer maar dat veranderde toen bleek dat het een kop plaats was.
Lekker gevist en goed gevangen het leverde de tweede plaats in het vak op. Zo heb je dus ook nog wel eens mazzel, och ieder krijgt zijn deel zal ik maar zeggen. Ik heb deze week ook veel naar het damesvoetbal gekeken en dat heeft mij toch aardig verrast moet ik zeggen. Nederland had trouwens wel geluk dat onze keepster haar doel schoon wist te houden want de tweede helft waren de Denen heer en meester. Als ze verder willen komen moeten ze wel meer laten zien naar mijn idee. De eerste wedstrijd was goed en nu de eerste helft ook, maar na de rust hadden ze alle geluk van de wereld. Toch zit het voetbal naar mijn idee wel in de lift bij de dames. Vanmorgen opnieuw naar de spinning en daarna verslagen schrijven en versturen nu ben ik er klaar mee Tot volgende week.