dobberpraat week 22-2017

Hallo het is zondagavond en hier ben ik dan weer met mijn praatje. Het was een hele drukke week voor mij. Maandagavond vissen in Zwolle in het Zwolle IJsselkanaal. Het was weer erg slecht en vooral ik zelf bak er werkelijk niets van. Gewoon vissen gaat prima maar tijdens wedstrijden lukt het voor geen meter. Niet dat ik er wakker van lig maar irritant is het wel degelijk. Ik heb 82 gr. vis gevangen, eigenlijk schaam ik mij er rot voor maar het is niet anders. Ik kan het wel niet melden maar dat vindt ik ook niet fair als het goed gaat dan meld ik het immers ook maar wat graag. Er zullen vast wel weer betere tijden komen . Dinsdagmorgen naar de spinning geweest en daarna de visspullen maar weer in orde gemaakt voor de wedstrijd van dinsdagavond tegen De Brasem uit Dedemsvaart in het kader van de clubwedstrijden. Het is een leuke wedstrijd geworden die uiteindelijk door ons gewonnen werd met 30 tegen 26 punten. Nu moeten we in de volgende ronde tegen Zwolle waar ik zelf ook voor vis. Dat wordt een leuke pot denk ik, ik kijk er al naar uit. Woensdagmiddag was de tweede wedstrijd van de parkvissers dat leverde weer eens een goed resultaat voor mij op. Tweede worden is niet verkeerd natuurlijk. Donderdag heb ik met de jongens uit Zwolle gevist in de IJssel bij Zalk. Het begon goed maar na dat ik een grote snoek op bezoek kreeg was het helemaal gebeurd.vierde worden met 711 gr is niet iets om over naar huis te schrijven. Het was verder wel een hele mooie dag trouwens. Door het mooie weer was het er druk op het water blijkbaar houd geen mens zich aan de regels wat het varen betreft want scheuren als die gasten deden met hun speedboot. Blijkbaar hebben ze nog nooit gehoord van een dodemansknop , zwemvest, of maximum snelheid.of ze wel een vaarbewijs bezitten heb ik uiteraard niet kunnen controleren. Vrijdag ben ik bijna de hele dag bezig geweest om prijzen te kopen en alles in orde te maken voor de Nationale Hengeldag van zaterdag. Vrijdagavond nog even weer naar de spinning geweest en verder lekker naar de TV gekeken. Zaterdag middag samen met de mensen van de club vissen in het kader van de Nationale Hengeldag. Het was bloedheet en erg gezellig. Zeker een van de hoogte punten van het jaar. Vanmorgen was er geen spinning was mij verteld dus ben ik een halve dag wezen vissen en vanmiddag natuurlijk kijken naar Max. Eigenlijk vindt ik die hele GP in Monaco geen reet aan, afgezien van een botsing gebeurd er helemaal niets. Veel te smal en welhaast onmogelijk om ook maar iemand in te halen. Dan moet je het van een slimmigheidje of een botsing hebben. Och het draait allemaal om het geld in de formule 1 en dat hebben ze in Monaco wel dus zal de wedstrijd er ook wel blijven. Wie betaald die bepaald natuurlijk zeker in dat wereldje, maar voor het publiek is er geen reet aan.Eigenlijk had ik beter naar het voetbal kunnen kijken want dat was wel leuk en spectaculair. Utrecht heeft het prima gedaan en Roda en NAC spelen weer in de eredivisie. De rest van de dag ben ik bezig geweest met allerlei verslagen e.d. om jullie op de hoogte te houden. De komende week zal er wat meer rust zijn. Tot volgende week.