dobberpraat week 21-2017

Het is zondagavond en tijd voor weer een stukje tekst van mij uit Brucht. Maandagavond ben ik weer wezen vissen in Zwolle in de stadsgracht ik kan mijn nog heel goed herinneren dat ik vorig jaar een dikke boeten kreeg van oom agent omdat ik per ongeluk zomaar door een rood stoplicht reed. Als ik er aan terug denk doet het nog echt goed zeer € 240 ,- boete nou dan is de aardigheid van het vissen er snel af. Gelukkig heb ik nu niet dezelfde fout gemaakt en dus kon ik met een gerust hart gaan vissen. Het werd weer een moeizame wedstrijd voor mij, trouwens voor de meesten. Slechte vangsten over het algemeen. Ik kan mijn goede vorm nog niet terug vinden. Gewoon doorgaan is vaak de beste remedie want van alles veranderen heeft mij nog nooit iets opgeleverd. Dinsdag hadden we weer een visles bij een van de scholen in Hardenberg. Het was een geslaagde les en de kinderen hadden er veel plezier in. Woensdag was de grasmaaidag ja dat krijg je als je het goed hebt bemest. Wat groeien doet dat spul , maar het ligt er wel fraai bij al moet ik het zelf zeggen.Woensdagavond weer naar de spinning.zoals gewoonlijk. Donderdag ben ik wezen vissen in de Lutterhoofdwijk in De Krim. Lekker een morgen er tussenuit. Op de terugweg moest ik zoals gewoonlijk de kleinkinderen meenemen uit school. donderdagavond hadden we vergadering van de wedstrijdcommissie over het hele vis gebeuren. Vrijdag hadden we opnieuw een visles in Hardenberg en daarna de visspullen klaar gemaakt voor zaterdag. `s Avonds weer even naar de spinning en zaterdagmorgen vroeg uit de veren om te vissen in het Zwindersekanaal. Het was een leuke wedstrijd en er was voor mij een vijfde plaats , gewoon weer middenmoot natuurlijk. Toen ik weer thuis was heb ik maar opnieuw een gedeelte van het gras gemaaid. Vanmorgen weer naar de spinning en daarna ben ik met een vriend wezen vissen in de Lutterhoofwijk in De Krim. We moeten daar dinsdagavond vissen tegen De Brasem uit Dedemsvaart voor de clubcompetitie. We willen graag ook eens winnen. Volgende week meer hierover. Het voetbal is afgelopen dus kan er weer gevist worden op zondag. Tot volgende week.