dobberpraat week 14-2017

Het is maandagmiddag en het is hoog tijd om weer een stukje voor jullie te schrijven. De reden dat het pas nu gaat gebeuren komt omdat er een internet storing is bij KPN. Ik kan alles bekijken en ontvangen maar helaas niets verzenden en dat is redelijk lastig moet ik zeggen. Ik heb even gekeken op de site van KPN en daar zag ik staan dat het wel morgen kan worden voor het allemaal weer naar behoren functioneert. Gelukkig zag ik ook staan dat je wel kon verzenden met KPN webmail en dat heb ik gelukkig ook dus kan ik toch verder. Gisteren had ik verslagen gemaakt van de viswedstrijd van zaterdag en dat moet voor maandagmiddag bij het huis aan huis blad De Toren zijn anders krijg je het er niet in. Je bent wel behoorlijk in de aap gelogeerd als het dan maar niet lukken wil. Afijn ik heb toch alles op tijd op de juiste plaats gekregen, althans dat hoop ik dan maar. Over het Nederlandselftal heb ik het vorige week al gehad tegen Italie was het gelukkig wel wat beter, maar we komen toch wel heel wat te kort op dit ogenblik. Zo ben je derde van de wereld en zo sta je onderaan ik vindt het nog steeds ongelooflijk. Nu natuurlijk weer het gezeur wie er bondscoach moet worden. Het ligt niet zo zeer aan de bondscoach maar veel meer aan de spelers zelf, als je niet gemotiveerd bent om het beste uit je zelf te halen is er geen coach die er iets van maken kan. Het lijkt wel of ze volgevreten zijn, geld verdienen als water, mooie auto`s maar te beroerd om er werkelijk iets voor te doen. Gewoon slappe hap en een mentaliteit om op te schieten. Zo nu alle frustratie er uit is kan ik weer verder.
Natuurlijk weer veel gesport deze week je moet toch een beetje fit blijven. Er loopt nog een uitnodiging van een paar nichtjes om te gaan spinnen en dat kan alleen als de conditie goed is snapje. Ben benieuwd wanneer dit gaat gebeuren of zouden ze niet meer durven. Dat kan ik mij niet voorstellen want het zijn mij wel bikkels hoor. Vrijdag ben ik met mijn vrouw naar het ziekenhuis geweest voor controle van haar borstkanker. Ik hoef u niet te vertellen dat dit nogal wat spanning met zich mee bracht. Gelukkig kan ik schrijven dat alles goed was. Daar waren we erg gelukkig mee natuurlijk. Het is nu vijf jaar geleden en het is dus eigenlijk klaar. Het was vrijdag precies op de dag af vijf jaar geleden en de chirurg wil volgendjaar nog graag een foto maken en dit jaar de hormonenkuur af ronden. Hopelijk kan het boek dan definitief dicht. We hebben er `s avonds maar een borrel op gedronken met een lekker gebakkie gegeten. Wat een opluchting. Zaterdag moest ik al weer vroeg uit de veren want ik moest om zeven uur in het clubhuis zijn. Ik was nog niet echt fit moet ik zeggen misschien wel door alles wat er was gebeurd die week.
We hebben lekker gevist, vis gevangen maar geen prijs gewonnen dat kon mij deze keer weinig schelen trouwens. Zaterdagavond ben ik voor het eerst van mijn leven in een discotheek geest en wel in zaal Dijk in Lemele voor de feestavond van de Rabobank. Eens in je leven moet je alles een keer mee maken niet waar. Alleen dat staan is een ware ellende met mijn kapotte heup. Gelukkig was er een vrouw zo vriendelijk dat zij een stoel voor mij regelde. De Dobber heeft mee gedaan met een sponsoractie van de bank, we willen heel graag een AED hebben voor in het clubhuis. We moeten echter nog even doorsparen want we hebben nog niet genoeg om er een te kopen. Komt vast wel goed. We hebben het feest verder maar gelaten voor wat het was en zijn snel met de check naar huis gegaan. We hebben toch weer ruim 246 euro opgehaald en dat was het ritje wel waard. Zondagmorgen weer erst naar de spinning geweest en daarna de gehele dag voetbal gekeken. Ik kan niet anders zeggen als dat Ajax meer dan verdiend gewonnen heeft. Gezien het overwicht wat ze hadden hadden ze zeker met vier of vijf goals verschil moeten winnen. Toch hoop ik dat Feijenoord kampioen wordt maar dan moeten ze niet onder de druk bezwijken natuurlijk. Ik denk toch dat ze het gaan redden.. Heracles deed het prima tegen Heerenveen. Goed dat ze gewonnen hebben want onderin pakt iedereen punten. Grote verrassing was natuurlijk de winst van Go Ahead op Twente. Er komt een super spannend slot aan dat voorspel ik je Tot volgende week.