dobberpraat week 50-2016

Het is zondagavond en tijd voor mijn wekelijkse stukje tekst.
Wat gaat de tijd toch snel het is niet te geloven.Maandagavond weer naar de spinning geweest. Conditie is nog steeds goed en ik heb er nog veel plezier in.Dinsdagmorgen opnieuw naar de spinning en daarna gelijk door naar de fysio in de Marslanden. Na de middag buiten aan het werk geweest met het opruimen van de laatste bladeren . Het is nu bijna gebeurd. Dinsdagavond was weer de jaarlijkse jaarvergadering van de Dobber in het clubhuis. De belangstelling viel mij niet tegen al is het nog maar een druppel op een gloeiende plaat. Het was een redelijk rustige vergadering met de gebruikelijke onderwerpen. Ik was aftredend maar heb mij herkiesbaar gesteld voor nog 3 jaar. Dan stop ik met het bestuurswerk. Het is mooi geweest. In de wedstrijd commissie heb ik ook al afstand gedaan van het jeugdwerk. We zijn nu eindelijk met z`n tweeën en daar willen we ook nog gebruik van maken nu het nog kan. Er in een keer mee stoppen kan ik ook niet maar na zo`n 26 a 27 jaar mag een ander het wel eens doen. Ik heb lang genoeg de kar getrokken dacht ik zo. Vislessen geven aan scholen blijf ik voorlopig nog wel doen. Tot mijn eigen verrassing ben ik nog als vierde geëindigd in de competitie en dat was echt meer dan ik gehoopt had. Op Herman Spijker stond dit jaar geen maat en hij werd dan ook de terechte kampioen met een straatlengte voorsprong op nummer twee.Na afloop was het nog lang gezellig met enkele rondes bingo.Ik win er nooit wat mee maar gezellig was het wel. Woensdag heb ik nog weer 36 vispassen weggestuurd naar onze leden. Donderdag ben ik voor de middag op zieken bezoek geweest bij een collega en na de middag heb ik de kleinkinderen weer van school opgehaald. Vrijdag ben ik weer in de tuin aan het werk geweest en tegen drie uur kwam een monteur van Hans Brinkhuis een nieuwe televisie brengen en heb ik hem geholpen om de boel klaar te krijgen. We krijgen binnenkort glasvezel voor de TV in de woonkamer waarop we voetbal kunnen kijken en achter heb ik TV via de schotel zodat ik volgendjaar RTL uit Duitsland kan ontvangen kan ik in de keuken mooi naar Max Verstappen kijken. Wat een luxe al die apparatuur, kost een paar cent maar dan heb je ook wat. Gisteren ben ik wezen vissen in het Stieltjeskanaal in het centrum van Coevorden. Lekker vissen met de wind in de rug en je kunt er altijd wel een visje vangen. Super was het niet ik had er ongeveer twintig bijna allemaal kolblei, slecht twee voorntjes.
Gisteravond voetbal gekeken. Twente had niet veel geluk maar ik vond het ook niet zo`n goede wedstrijd, de tweede helft ging nog wel maar voor de rust viel het behoorlijk tegen. Ze raakten de punten wel heel ongelukkig kwijt een gelijkspel had naar mijn idee de verhoudingen beter weer gegeven. Vanmorgen weer een zeer pittig lesje spinning gehad in de sportschool en vanmiddag voetbal gekeken. Feest in Almelo die drie punten konden bijschrijven en die zijn uiterst belangrijk. PEC Zwolle zit in de hoek waar de klappen vallen en als het eenmaal tegen zit dan word het erg lastig om het te herstellen.Alleen een paar overwinningen kan ze vooruit helpen. Feijenoord was vandaag de lachende derde nu Ajax tegen PSV gelijk heeft gespeeld. Verder moeten we ons deze week maar vermaken met darten blijft leuk om naar te kijken. Opmerkelijk ook dit weekend de prachtige prestatie van de handbal vrouwen van Nederland die tweede wisten te worden. De komende week zal wel in het teken staan van het kerst. Er moet nog een kerstboom klaar gemaakt worden.Ook moet ik deze week kerst rollades bezorgen en bloemen bij sponsors van de Dobber. Volgende week is het kerst en heb ik mooi tijd om het volgende stukje te schrijven. Tot kijk.