dobberpraat week 36-2016

Het is zondagavond en tijd voor een stukje tekst over mijn belevenissen van deze week. Veel wereldschokkends is er trouwens niet gebeurd deze week. Ik heb twee halve dagen in de tuin van mijn vrouw zijn vriendin gewerkt. Onkruid en gras opruimen je kent het wel. Natuurlijk moest dat thuis ook nog gebeuren en dus nu licht de boel er weer netjes bij. Woensdag was de zevende wedstrijd van de parkvissers door privé omstandigheden van mijn hulpje heeft mij iemand anders hiermee geholpen. Het was lekker weer om een leuk potje te vissen. Het was een moeizame visserij wat mij uiteindelijk de tweede plaats opleverde. Het is ook meteen de enige competitie die voor mij geslaagd is te noemen. Al met al een leuke middag gehad. Donderdag is oppas dag in Brucht en dus moest ik de kleinkinderen ophalen uit school. Het waren een paar mooie uren met dat jonge grut. Donderdagavond zijn we samen naar de opening van de nieuwe sportschool van Rianne Lenters in Lutten geweest. Rianne ken ik van de lessen die zij gaf bij mijn eigen sportschool in Hardenberg. Vergis je niet deze dame is een echte bikkel bij de spinning lessen en daar houd ik zelf ook van. Samen met mijn nichtjes die ook les geven gaan we een keer een les volgen bij haar in Lutten. Wordt vast heel gezellig. Rianne had zijn zaakjes goed voor elkaar en natuurlijk hoop ik voor haar dat het wordt wat zij er van verwacht. Daarna zijn we nog even naar het feest in Gramsbergen geweest. Het eerste wat op viel was de keiharde muziek en dat is niks voor mijn vrouw. Het wonderlijke was dat er niemand naar stond te kijken of te luisteren, misschien was het daarom wel zo hard. We hebben nog even op de kermis gekeken en daar even met familie gesproken en toen snel weer naar huis om voetbal te kijken. Nou dat begon heel aardig maar eindigde in mineur. Een paar fouten wordt ze noodlottig. Het rommelt aan alle kanten bij de voetbalbond, niemand begrijpt er nog iets van. Ben benieuwd wat het dinsdag wordt tegen Zweden. Gisteren heb ik meegedaan met de open wedstrijd van Bergentheim een thuiswedstrijd dus. Nou heb ik een soort haat liefde verhouding met dit kanaal de ene keer is het helemaal niets en de andere keer denk je toch wel een aardig water. Opvallend is dat ik de laatste tijd wel goed kan loten maar vissen is een heel ander verhaal. Ik mocht op nr. 24 plaatsnemen en dat bleek een kopplek in het B vak te zijn. Ik was eigenlijk van plan om met de feeder te gaan vissen daar heb ik daar al vaker succes mee gehad. Maar ja een kopplek dat bracht me weer op andere gedachten. Dus toch maar de vaste stok gepakt en dat pakte wonderwel uit. Ik heb de hele wedstrijd door goed vis kunnen vangen. Uiteindelijk leverde dat een derde plaats op zo bleek later en daar was ik hartstikke blij mee. Jan Prijs zei al hij zal nu wel een heel stuk op Facebook schrijven. Nou Jan dit was het dan. Vanmorgen ben ik naar de spinning geweest en die was behoorlijk zwaar. Daar hou ik wel van maar het scheelde niet veel of ik moest passen. De rest van de dag heb ik naar motorracen en autoracen gekeken. Max reed goed en een zevende plaats vind ik prima. laat hij dit jaar nog maar even wennen, de rest komt later wel. Bij het motorracen ging het er ook heet aan toe. Veel spanning en dan is het leuk om er naar te kijken Tot de volgende keer