dobberpraat week 27-2016

Het is zondagavond en tijd om iets van mij te laten horen. Soms breekt ondanks het slechte weer toch de zon even door althans figuurlijk. Maandagavond hebben we van Zwolle gevist aan het Jaagpad in Hasselt stek nummer 12 was mijn plekkie die avond. Een kopplek maar wel een heel eind lopen met de toko. Je moet er wat voor over hebben natuurlijk. Ik heb veel vis gevangen, eindelijk een keer weer succes. Niet schrikken ik heb niet gewonnen hoor het werd een derde plaats en daar was ik dik tevreden mee. Hopelijk is de stijgende lijn nu weer ingezet. Ook deze week was ik weer druk bezig in de tuin en dat zal ook wel een poosje zo blijven. Veel regen dan wil de boel wel groeien in Brucht. Veel voetbal gezien natuurlijk opvallend natuurlijk de rol van IJsland, Wales. Engeland, Italië en België naar huis. Een opeenstapeling van verrassingen kun je wel zeggen. Tussendoor ben ik ook nog naar de spinning geweest. Donderdag middag oppassen op de kleinkinderen. Hidde had een schoolreisje gehad toe ik hem ophaalde bij school kwamen ze net weer terug. Toen hij net in de auto zat sliep hij ook al, ze waren allemaal dood moe natuurlijk. Vrijdag weer een visles verzorgt in Hardenberg was erg leuk en de kinderen genoten volop en ik dus ook. Vrijdagavond moest onze jeugd de laatste competitiewedstrijd vissen in de Poele en dat werd een ware happening ondanks de regenbuien. Onder onze begeleiding mochten ze enkele uren in deze prachtige karpervijver vissen en dat werd een groot succes. Rix hengelsport had de vijver ter beschikking gesteld voor onze jeugd waarvoor onze dank. Prachtig om te zien hoe die jonge gastjes de een na de andere karper vakkundig wisten te drillen. Veel ouderen zouden er nog iets van kunnen leren. Al met al een prima slot van de competitie. Vrijdagavond gaan we de kampioenen huldigen in het clubhuis na een gezellige koppelwedstrijd in de Kruserbrink vijver. Zaterdagmorgen liep om kwart over vijf de wekker weer af want er moest een marathon wedstrijd gevist worden voor onze eigen competitie. Vissen in de Vecht bleek een onmogelijkheid dus werd er uitgeweken naar het kanaal achter de nieuwbouw in Baalderveld. Gelukkig werd er heel redelijk gevangen ondanks de hevige buien. Zelf bakte ik er weer geen barst van. Ik heb wel vis gevangen maar lang niet genoeg om echt een rol te spelen. Jammer voor mij zelf weet ik wel een reden waarom het niet zo goed ging maar die hou ik maar voor mij. Zaterdagavond heb ik naar Duitsland -Italië gekeken ik moet zeggen dat de Duitsers verdiend verder gaan. Vanmorgen ben ik weer naar de spinning geweest. Daarna verslagen schrijven en foto`s versturen voor de website dat is altijd een hele klus maar je moet wat. Vanmiddag naar de Formule 1 gekeken en genoten natuurlijk.Wat kan dat manneke rijden zeg. Hij is voor de duvel niet bang en gezegend met een hele boel talent. Dat wordt genieten de komende tijd dat weet ik zeker. Als er niets bijzonders gebeurd is hij de toekomstige wereldkampioen of ik moet mij al heel erg vergissen. Tot volgende week