Dobberpraat week 25-2016

Het is zondagavond en tijd voor een stukje tekst van mijn kant
Om maar met de deur in huis te vallen het vissen gaat nog steeds niet naar wens, althans naar mijn wens. Misschien ben ik wel wat verwend de laatste jaren.maar het gaat zeker niet goed. Er zitten wel wat positieve uitslagen tussen maar over het algemeen is het muizen. Maandagavond in Zwolle heb ik voor het eerst dit jaar een brasem gevangen, niet echt groot maar het was er wel degelijk een. Dat geeft moed direct daarna opnieuw een mooie aanbeet ik dacht nog zou het dan vanavond gaan gebeuren. Maar helaas het was een joekel van een paling en die tellen niet mee. Uiteindelijk was een zesde plaats mijn deel. Niet goed en niet slecht en hoop doet leven. Bovendien wordt ik even geplaagd door allerlei lichamelijk ongemak. Het lijkt wel of alles er tegelijk uit moet. Diarree, koortslip, aderontsteking aan een been en een beetje lusteloos. Misschien nog allemaal naweeën van de afgelopen moeilijke periode. Het zal wel weer goed komen maar echt lekker in mijn vel zitten doe ik niet.
Verder veel in de tuin gewerkt en dat geeft wel wat rusten is mooi om te doen. Twee keer vergaderen deze week , je komt laat in bed en dat laat blijkbaar zijn sporen na. bovendien gaat ook de leeftijd meetellen natuurlijk. Ik voel mij niet oud maar ben het inmiddels wel. Gewoon even wat rustiger aandoen dan zal het wel weer goed komen. Vrijdag avond meegeholpen met het jeugdvissen op camping `t Loozerveld op verzoek van de fam. Grootoonk. Was een hele leuke avond en er werd ook nog eens aardig gevangen. Familie Grootoonk nog bedankt namens de Dobber. Zaterdag 18 juni zijn onze Duitse vis vrienden uit Heek bij ons op bezoek geweest. We hebben een uitwisselingsverband met hen. Samen met elkaar aan het ontbijt en daarna vissen. De vangsten waren weer bagger maar dat is inmiddels wel bekend. Gezelligheid vierde hoogtij en dat is altijd erg leuk. Met Henk, Hendrikus, Geertje en Jose hadden we een prima stel achter de bar die alles tot in de puntjes verzorgd hadden. Na afloop een puike barbecue en wat drank nou dan komt het wel goed. We hebben een fantastische dag gehad met elkaar.
Het weinige voetbal wat ik tot nu toe gezien heb kan mij nog niet echt bekoren. Hopelijk komen er nog enkele leuke wedstrijden. Spanje en Duitsland zijn denk ik de favorieten. Met Frankrijk en Italië op de loer. Vandaag weer even naar de spinning geweest even op andere gedachten komen. Ik was er de afgelopen week weinig aan toe gekomen. Vanmiddag was het weer Max dag zal ik maar zeggen. Hij heeft het toch weer prima gedaan vindt ik. Ik betrap me er zelf op dat we al wat verwend zijn want een achtste plaats vinden we eigenlijk al te weinig. Ik voorspel je zijn tijd komt heus nog wel. Laat hem eerst even rustig wennen hij heeft nog tijd zat. Twente mag in de eredivisie blijven. prachtig voor de club natuurlijk en ik gun ze het van harte. Aan de andere kant is het ook zo dat ze er zelf een grote puin hoop van gemaakt hebben. Eigenlijk horen ze natuurlijk ook wel in de eredivisie. Het is te hopen dat het snel rustig wordt in dat wereldje want de hele geschiedenis heeft natuurlijk wel veel kwaad bloed gezet. Stel je voor dat De graafschap door de rechter in het gelijk gesteld wordt nou dan heb je helemaal een mooie puin hoop. Tot volgende week.