dobberpraat week 11-2016

Het is zondagavond en tijd om weer een stukje voor jullie te schrijven. Afgelopen week nog weer veel geregeld om de boel voor elkaar te krijgen i.v.m. het overlijden van mijn schoonmoeder. Het blijkt dat het digitale tijdperk ook wel zo zijn beperkingen heeft. Werkelijk onvoorstelbaar wat er dan allemaal nog mis kan gaan. De telefoon rekening zal deze keer wel behoorlijk oplopen deze maand Maar je kunt er niets aan doen. Dinsdag ben ik met vrienden wezen vissen in De Krim. Het was een lekkere zonnige dag maar het had wel gevroren in de nacht. We waren dus benieuwd of er wat te vangen viel. Dat viel gelukkig nog wel mee ze waren over het algemeen niet groot, maar wie het kleine niet Eerd is het grote niet Weerd. Lekker een dagje met elkaar vissen heerlijk om alle stress even achter je te laten. Een beetje praten en een bak koffie drinken en ook zo af en toe een visje vangen. Niet verkeerd dacht ik zo.Woensdagavond hebben we bestuursvergadering gehad dat moet zo af en toe ook gebeuren. Helaas kwam ik daardoor weinig aan spinning toe dit tot mijn grote verdriet overigens. Gisteren hebben we fuiken gezet voor een visserij kundig onderzoek in de Vecht. Op zich is dat leuk werk om met een groepje te doen alleen heb ik er een bloed hekel aan als men er op het laatste moment mee aan komt zetten. Daar moeten ze bij mij niet mee aankomen. Als ik vrijwilligers moet regelen prima maar dan wil ik het wel graag ruimschoots van te voren weten. Nu maar afwachten wat er de komende weken gevangen wordt. Het project duurt zes weken.
Gistermorgen wilde de auto niet starten gelukkig hebben we er twee bij de deur dus snel de startkabels er aan en draaien met die hap. Na afloop van de karper clinic van gisteren was er opnieuw geen beweging in te krijgen. Ik denk dat de accu naar de knoppen is.
Vanmiddag was het weer hetzelfde verhaal dus moest de Twingo van moe er maar weer aan geloven en ja hoor een ongeluk komt nooit alleen, toen ik deze weer in de garage wilde zetten opende ik de deur en pats brak de deurklink af tegen een paaltje. Toen gisteravond ook nog de T V de geest gaf was de cirkel weer helemaal rond. Zo af en toe was er een stukje voetbal te zien en voor de rest iedere keer storing. Wat een drama. Vandaag precies hetzelfde verhaal dus begrijp je wel dat ons humeur goed naar de knoppen is. Ik had ineens een helder idee en heb het kastje van de schotel aangesloten op de T V van mijn schoonmoeder dus kon ik toch vanmiddag nog het voetbal volgen al was het er wel steen koud omdat daar de verwarming uit is. Je moet maar denken dat het op de tribune ook koud is. Dus de jas er bij aan en kijken maar. Gelukkig doet de computer het nog wel. Afkloppen maar.
gelukkig kon ik dus nog wel zien dat mijn beide clubjes gewonnen hebben. Dat geeft de burger weer moed natuurlijk. Morgen dus fuiken legen. Dinsdag naar de tandarts en woensdagavond jaarvergadering van rayon 4 in Ommen. Morgen maar eens zien of ik de auto en de t v weer klaar kan krijgen. Ik hoop de verdere pech nu maar weer even uitblijft. Ik stop er nu maar mee want ik wil nog even lekker zitten luisteren naar de radio die doet het tot nu toe nog wel. Oude tijden herleven hier zo. Tot volgende week.