Berend Jan schrijft week 8-201

Berend Jan gaat even weer een stukje voor jullie schrijven. Het is zondagavond en studio sport zit er weer op dus is er wel weer even tijd om iets te vertellen over de gebeurtenissen van deze week. Het is allemaal nog heel onwerkelijk thuis na het overlijden van mijn schoonmoeder. Het is een stuk minder druk en toch ben je er ook nog niet echt blij mee natuurlijk. Ben de gehele week druk in de weer geweest met het opzeggen en overnemen van contracten die nog op naam stonden van mijn schoonmoeder. Dan merk je ook direct de beperkingen en onmogelijkheden van het digitale tijdperk want ondanks dat ik alles correct doorgeef stikt het bij het opsturen van de nieuwe contracten van de fouten en kun je er voor de zoveelste keer weer achteraan. Het meeste is nu gelukkig afgewerkt, maar zolang je er mee bezig bent is het heel lastig om er afstand van te nemen en voor je het weet ben je bek af. We weten nog niet goed raad met alle vrije tijd die we nu ineens hebben. Eigenlijk loop je nog een beetje verloren rond in je eigen huis. Ik hoop dat er snel rust in de tent komt. Gelukkig kan ik zo af en toe even een uurtje naar de spinning, dat is nu helemaal een uitlaatklep. Vrijdagmorgen ben ik met de auto naar de keuring geweest. Het was niet helemaal goed, maar gelukkig was het een redelijk klein probleempje. Vissen heb ik sinds januari niet meer gedaan. Zo snel het wat beter weer wordt ga ik er weer even tussen uit kijken of ik het nog kan. Zaterdag hadden we bij de Dobber een lezing over Hobie/kayak vissen. Deze sport wordt beoefend door een van onze leden. Ik wist totaal niet wat ik er van moest verwachten.Onbekend maakt onbemind. Maar het was hartstikke interessant. George Ekkelenkamp bleek een bevlogen verteller over zijn prachtige hobby. Overal kunnen vissen waar anderen niet kunnen komen en dan de rust en de stilte om je heen. Het lijkt mij zalig, maar ja je kunt niet alles hebben. Morgenvroeg moet er nog weer van alles geregeld worden en morgen middag gaan we het clubhuis weer schoon maken. Donderdag gaan we met een groepje vrienden snoeien bij de Kruserbrink vijver onze thuisbasis bij het clubhuis. `s Middags de kleinkinderen uit school halen en dat is leuk werk daar kan ik mij wel op verheugen. Vrijdagavond spinnen met mijn nichtje Erna dat wordt vast ook leuk. In het weekend hoop ik dat het een beetje goed weer is dan zou ik graag even ergens gaan vissen. Meer nieuws is er op het ogenblik niet en dat komt ons goed uit kunnen we ook een beetje tot ons zelf komen. Tot de volgende keer.