praatje week 2-2016

Het is zondagavond en tijd om weer een stukje voor jullie te schrijven. Zijn jullie ook allemaal weer bekomen van al het eten en drinken de laatste tijd. Nou ik ben blij dat de feestdagen er weer opzitten, ik kan er niet zo goed tegen al dat ge zit en ge doe. We kunnen nu weer ons normale leven oppakken en dat is voor mij het beste. Op het laatst ben ik er wel een beetje zat van. Nu maar weer naar de sportschool om het overtollige gewicht er weer af te krijgen. Vrijdag moet ik weer naar de diëtiste en dat is altijd lastig in januari. Hopen dat het nog wat meevalt, eigen schuld dikke bult natuurlijk.
Afgelopen week ben ik veel met de computer in de weer geweest om de boel eens drastisch op te ruimen. Het resultaat mag er zijn want hij werkt wel weer wat sneller. Ben deze week nauwelijks de deur uit geweest, was ook haast niet te doen, wat was het spiegelglad. Zo denk je dat het voorjaar is en vervolgens krijg je deze bagger over je heen. Och voor ons is het niet zo`n ramp, maar als je er op uit moet wordt het een heel ander verhaal. De sportschool bood natuurlijk wel wat soelaas. Zo af en toe een uurtje lekker spinnen is dan voor mij een verademing. Thuis wordt de situatie er ook niet beter op. De verzorging van moeder wordt steeds intensiever. Het is geen wonder zij is helemaal uitgeleefd natuurlijk. Het is een lastige situatie voor mijn vrouw want die draait er toch hoofdzakelijk voor op al doet Carinova het meeste. Het is natuurlijk logisch dat ze het meest naar haar dochter vraagt en niet naar mij. We moeten elkaar maar helpen dan komt het wel goed. Soms denk je wel bij je eigen wat heb je nog als je zo oud bent en zo afhankelijk van anderen. We moeten er maar het beste van hopen. Vrijdagavond heb ik toch maar wat lok voer klaar gemaakt voor de laatste wedstrijd van de wintercompetitie die gisteren gehouden is. De vangsten vielen mij nog niet eens tegen maar wat wil je een kinderhand is gauw gevuld. Het was hoofdzakelijk kleine vis wat er gevangen werd, maar er werd in ieder geval wel vis gevangen. Ik heb 13 visjes gevangen en heb er een naast het net gegooid. Dat krijg je als je koude handen hebt en een dik pak kleding aan. Je lijkt wel een Michelin poppetje met al die kleding. Je kunt je nauwelijks bewegen. Het leverde een gedeelde tweede plaats op en daar was ik best tevreden mee. Vanmorgen ben ik weer naar de spinning geweest en de rest van de dag heb ik mooi thuis gezeten. Donderdagavond is er weer een info avond over de uiterwaarden van de Vecht en normaal gesproken ga ik daar zeker naar toe. Kijken wat ze nu weer te vertellen hebben, zal wel niet veel goeds zijn.De rest van de week ga ik de diverse programma`s klaar maken om ze op onze website te zetten. Vervolgens moeten ook de open wedstrijden op de landelijke website`s gezet worden. Het is nog vroeg maar de tijd gaat razend snel en voor je het weet is het eind maart en begint de competitie weer. Vissen staat nu even op een laag pitje al zal ik zeker nog wel een hengeltje uitwerpen. Verder is het afwachten hoe het thuis verder gaat. Tot volgende week.